Redactia.ro

Ianis Hagi s-a urcat pe masă! Le-a cântat colegilor o melodie

Ianis Hagi s-a urcat pe masă

Ianis Hagi s-a urcat pe masă. Românul s-a integrat perfect la noua sa echipă. Astfel, a primit şi botezul din partea coechipierilor săi. În timpul cinei, Ianis a fost nevoit să se urce pe un scaun și să cânte o piesă. Pe post de microfon a fost folosită o sticlă. Hagi a ales melodia Aicha, şi toţi colegii săi l-au aplaudat pentru interpretare. Totul a fost filmat de celălalt român de la Genk, Vladimir Screciu.

Când va debuta la Genk

Ianis Hagi (20 de ani) a plecat de la FC Viitorul semnând vineri cu campioana Belgiei, Genk.

„Abia aștept să port acest tricou pentru prima dată. Mulțumesc pentru primire, Genk”, a scris românul, pe Instagram.

Şi într-adevăr a avut o primire frumoasă. S-a împrietenit deja cu toţi, şi aşa cum se obişnuieşte, Ianis Hagi s-a urcat pe masă pentru un moment artistic.
Ianis Hagi este cel mai bine vândut jucător al Viitorului lui Gică Hagi. Campioana Belgiei a achitat 8 milioane de euro. Din acest transfer, fostul club al românului Fiorentina a încasat 2.4 milioane de euro, în timp ce Viitorul a luat aproximativ 5.6 milioane de euro. Iansi a avut mai multe oferte în această vară. Unele au depăşit ceea ce a propus Genk, totuşi fiul Regelui a decis să joace în Belgia. În momentul semnării contractului atât Gheorghe Hagi cât şi Gheorghe Popescu au spus că această formaţie i se potriveşte cel mai bine.
Ianis ar putea debuta pentru Genk în Supercupa Belgiei, pe 20 iulie, împotriva echipei KV Mechelen. În campionat, Genk joacă primul meci pe teren propriu, pe 26 iulie, cu cei de la Kortrijk.