Redactia.ro
Home » Monden » Iată cum arată mama Monicăi Bârlădeanu! Parcă ar fi surori FOTO

Iată cum arată mama Monicăi Bârlădeanu! Parcă ar fi surori FOTO

GALERIE FOTO (4) Iată cum arată mama Monicăi Bârlădeanu!

Iată cum arată mama Monicăi Bârlădeanu! Actrița se află de ceva timp în România, în prezent făcând parte din distribuția serialului „Vlad”. Vedeta și-a sărbătorit mama cu ocazia zilei de naștere, făcându-i o adevărată surpriză. Monica a postat câteva fotografii cu cea care i-a dat viață, iar un lucru le-a atras atenția internauților: cele două semănă ca două picături de apă.

Iată cum arată mama Monicăi Bârlădeanu! Parcă ar fi surori FOTO

Iată cum arată mama Monicăi Bârlădeanu! Ajunsă la 42 de ani, Monica Bârlădeanu se poate declara o femeie împlinită, cel puțin pe plan profesional. Se știe că bruneta a apărut în multe producții de succes jucând rolul unei fete rele. Vedeta iubește copiii și își dorește și ea să aibă, mai ales că provine dintr-o familie numeroasă. Ei bine, până atunci, Monica se bucură de bebelușii prietenilor sale. Astăzi, vedeta își sărbătorește mama, cu care are o relație minuntată. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu cea care i-a dat viață.

Monica i-a făcut o surpriză Minodorei Tătărușanu, și a apărut la petrecerea organizată de cei din familia lor. „I-am facut o surpriza mamii aseara si-am aparut in Iasi la un restaurant unde o pre-sarbatorea jumatate din familia noastra. A sarit in sus si a chitait de bucurie ca un copil, cum de altfel se bucura ea de orice, oricand… Un munte de optimism, gata sa ajute pe oricine, oricand… o minune de mamica am❤. La multi ani, iubita noastra mama!!! #birthdaymom #familytime„, a scris Monica la pozele postate cu mama sa. Se poate observa cu ochiul liber că Monica a moștenit frumusețea de la mama ei, iar cele două par a fi surori, nicidecum mamă și fiică.

Într-un interviu, Monica a declarat că cel mai important lucru pe care l-a învățat de la mama ei este iubirea necondiționată. „Tipul acesta de iubire, mi se pare că nu-l înveți decât de la mama”, a spus Monica.

Cine este bărbatul din umbra Monicăi Bârlădeanu

Frumusețea e moștenită genetic în familia Monicăi Bârlădeanu. Pe cât de frumoasă este actrița, pe atât de atrăgător este fratele său mai mic cu șase ani, Petru. Acesta este compozitor de muzică, dar și pentru filme, iar relația dintre cei doi frați este extrem de specială. ‘Ca soră nu am ce să-i reproşez. Nu cred că există o soră mai bună decât ea pe Pământ! Nu mi-a trecut niciodată prin minte că ar avea stofă de actriţă. Dar se pare că ştie cel mai bine ce e mai bun pentru ea’, a declarat Petru Bârlădeanu.

Monica impreuna cu fratele si mama sa

Monica Bârlădeanu a devenit prezentator al emisiunii „La Strada”, pe B1TV, în 2002, iar după un an a prezentat show-ul „Viața în direct”, alături de Dan Tudor. În 2004, Monica prezenta show-ul estival Extravacanzza, după care și-a luat inima în dinți și a plecat în Los Angeles, unde a urmat cursuri de televiziune și apoi de actorie. În 2018 s-a întors în România și a prezentat emisiunea „Ferma vedetelor” de la Pro TV. Bruneta a format un cuplu cu Bobby Păunescu timp de opt ani, în 2012 aceștia s-au despărțit. La scurt timp, actrița l-a cunoscut pe Barna Nemethi, regizor și fotograf cu șapte ani mai tânăr decât ea, dar relația nu a rezistat. În prezent, vedeta tv este singură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: