Redactia.ro
Home » Știri » Idei de cadouri de Crăciun pentru bărbați

Idei de cadouri de Crăciun pentru bărbați

Obiectele pe care să nu le faci niciodată cadou. Lidia Fecioru explică superstițiile din spatele lor

O persoană poate veni cu o mulțime de idei nebunești atunci când caută un cadou pentru un bărbat. Adevărul este că posibilitățile sunt nesfârșite! Am auzit de tot felul de cadouri – binoclu pentru priveliști pitorești într-o aventură de safari, expediție sau alpinism… Jetoane pentru jocul de poker sau orice alt tip de jocuri de noroc… Set de șurubelnițe electrice pentru mânuirea și săpatul în mobilier, electrocasnice si multe altele….

Dar ce zici de ceva mult mai original Iată câteva sugestii interesante!

Bărbații buni merită recunoașterea noastră! Pentru că sunt mereu alături de noi, sunt grijulii și ne sunt sprijinul. Respectând rolul bărbaților în viața noastră, iată câteva idei care să te ajute să-ți exprimi recunoştinţa, dragostea şi aprecierea în mod corespunzător prin intermediul unui cadou grozav de Crăciun pentru un bărbat special din viața ta.

Întrucât vorbim despre cadouri de Crăciun, nu putem să nu vă sugerăm să-i oferi soțului o icoană ortodoxă. În România găsim multe magazine de icoane care vând icoane foarte frumoase și pictate manual. Dacă nu știi ce icoană să oferi în dar, atunci o icoană pentru sănătate, precum icoana Sf. Pangratie este potrivită. De asemenea, nu putem să nu remarcăm că icoanele Sf. Maica Domnului, Mântuitorul, Îngerul Păzitor. Suntem siguri că dacă alegi o icoană ca cadou de Crăciun, partenerul tău se va simți cu siguranță special.

Oferă un voucher pentru o lecție de muzică – Gândește-te dacă bărbatul pe care îl iubești nu va fi bucuros să primească un cadou legat de industria muzicală. Dacă este un iubitor de muzică, probabil că și-a dorit întotdeauna să învețe să cânte la chitară, la pian sau poate la tobe. Crăciunul acesta o poate face cu ajutorul tău! Oferă-i un voucher pentru lecțiile de muzică! Cu această idee unică, îți poți încânta bărbatul iubit cu lecții de canto sau pentru un instrument muzical.

Cadou sportiv de Crăciun – Unii bărbați nu le place să vorbească despre importanța unei vieți active și a unei alimentații sănătoase, dar totuși apreciază să primească produse de înaltă calitate care îi pot ajuta să-și îmbunătățească sănătatea și să devină mai atractivi. Gândiți-vă în acest sens, unele dintre idei ar putea include tururi cu bicicleta, safari off-road, scuba diving, lecții de tenis, călărie și multe altele.

Activități plăcute pentru doi – dacă rezervați un hotel frumos cu tratamente spa vă puteți bucura de momente plăcute împreună.

Căști fără fir – Unora bărbați le place să asculte muzică în timp ce lucrează la computer sau joacă jocuri acasă. Dacă acest lucru este valabil pentru bătbatul din viața ta – te rugăm să-l surprinzi cu un nou model de căști fără fir cu o calitate excelentă a sunetului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini