Redactia.ro
Home » Știri » Ieri, europarlamentar și femeie de afaceri, astăzi jurnalistă. Elena Băsescu s-a angajat la televiziunea lui Adrian Sîrbu

Ieri, europarlamentar și femeie de afaceri, astăzi jurnalistă. Elena Băsescu s-a angajat la televiziunea lui Adrian Sîrbu

elena basescu

Elena Băsescu demonstrează, încă o dată, dacă era nevoie, că este o persoană cameleonică. Nu ne referim la aspectul fizic, care a suferit modificări în cabinetul medicului estetician, ci la capacitatea mezinei lui Traian Băsescu de a de reorienta profesional ori de câte ori este nevoie. A fost manechin, femeie de afaceri, politician, iar acum a decis să demonstreze tuturor talentul jurnalistic pe care îl are, așadar s-a angajat la Aleph News, televiziunea patronată de către Adrian Sîrbu.

Elena Băsescu caută succesul în jurnalism

Elena Băsescu nu se teme să o ia de la capăt. După ce cariera sa politică a ajuns la final, iar salariul de 6.000 de euro lunar, în calitate de europarlamentar, a devenit doar un vis îndepărtat, Elena Băsescu a decis să se reprofileze. Așa se face că a ajuns în redacția Aleph News, unde se va ocupa de redactarea știrilor, conform informațiilor oferite de către Paginademedia.ro.

Elena Băsescu a fost europarlamentar în perioada 2009 – 2014. În 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale. În 2020 a candidat la alegerile parlamentare și a deschis lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților, însă partidul din care făcea parte nu a reușit să atingă procentul necesar intrării în Parlament.

În calitate de europarlamentar, Elena Băsescu obținea lunar suma de 6.000 de euro, în timp ce slujba de la Camera de Comerț și Industrie nu a fost una la fel de bine plătită, aici Elena încasând lunar doar 3.000 de lei.

Cum arată cea mai recentă declarație de avere a Elenei Băsescu

Elena Băsescu nu stă deloc rău din punct de vedere financiar dacă aruncăm o simplă privire asupra ultimei sale declarații de avere. Ca să nu mai menținoăm faptul că mezina fostului președinte este nevoită să plătească anual peste 30.000 de euro pentru școlarizarea celor trei copii pe care îi are.

Conform declarației de avere din anul 2019, Elena Băsescu, mamă a trei copii, a primit în 2019 indemnizaţie de creştere copil şi alocaţii, plus pensiile alimentare. Pensiile alimentare s-au ridicat la 60.000 de lei, în timp ce indemnizaţia la suma de 38.000 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini