Redactia.ro
Home » Știri » Ignorat de personalul medical, un bărbat a murit după ce a așteptat 7 ore în fața spitalului

Ignorat de personalul medical, un bărbat a murit după ce a așteptat 7 ore în fața spitalului

Ignorat de personalul medical, un bărbat a murit după ce a așteptat 7 ore în fața spitalului

Ignorat de personalul medical, un bărbat a murit după ce a așteptat 7 ore în fața spitalului. Un bărbat de 79 de ani și-a dat ultima suflare în fața Spitalului de Urgență Drobeta Turnu-Severin. Potrivit rudelor, bărbatul ar fi așteptat mai mult de 7 ore pentru a fi consultat.

Un bărbat a murit  după ce a așteptat 7 ore în fața spitalului

Un bărbat de 79 de ani a murit în fața unui spital din Drobeta Turnu-Severin după ce a așteptat 7 ore pentru a fi consultat. Potrivit rudelor, bărbatul ar fi ajuns cu ambulanța, luni dimineață. Rudele susțin că bătrânul a așteptat pe holul spitalului de la ora 10.00 până la ora 17.00 fără ca medicii să îl bage în seamă.

Fiica bărbatului le-ar fi cerut ajutorul asistentelor, iar acestea le-au spus să îl țină de mână. După orele 17.00, fiica bătrânului a fost întrebată de către medici ce vrea să facă cu tatăl ei, iar aceasta a spus că dacă este pe moarte, preferă să îl ia acasă. Din păcate, însă, bărbatul nu a mai ajuns acasă. Acesta a murit în fața spitalului.

Rudele pacientului au refuzat internarea

Conform spuselor medicilor, rudele pacientului au refuzat internarea.

„Persoanele respective nu ar fi trebuit să refuze internarea. Au refuzat internarea, au semnat în foaie, şi-au asumat întreaga răspundere. Au refuzat, au scris în foaia de urgenţă că refuză internarea, contrar indicaţiilor, pentru că medicul de gardă a vrut să-l interneze. Dându-şi seama că e o urgenţă şi că o să moară dacă nu e tratat. Iar dânşii şi-au asumat această răspundere, după aceea mai voiau o salvare de trimis acasă. Şi cum era şi firesc, până la urmă, pacientul a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.

Medicii susțin că bărbatul era în stare gravă când a ajuns la spital, iar aceștia l-au tratat în tot acest timp.

„A fost îngrijit la noi de la ora 12.50, de când a venit, până la ora 16.20, când a plecat. S-a prezentat cu hemoragie digestivă, era cu fibrilaţie, cu insuficienţă cardiacă şi cu şoc hemoragic. Practic, ei sunt de vină, pentru că ei au refuzat. Filmările degeaba le-au făcut, pentru că, din moment ce tu semnezi că vrei să iei pacientul în halul acela, pentru că era caz de reanimare. Trebuia să i se bage sânge urgent. Dacă i se băga sânge, nu murea omul. Nu i s-a băgat sânge, a murit imediat”, a spus reprezentantul spitalului.

Citeste si:Accident GRAV în Hunedoara. O persoană a decedat iar trei persoane au fost rănite

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini