Redactia.ro
Home » TV » Îl mai recunoaște cineva pe Munti, câștigătorul Chefi la Cuțite din echipa lui Sorin Bontea? A slăbit 100 de kilograme și s-a tatuat

Îl mai recunoaște cineva pe Munti, câștigătorul Chefi la Cuțite din echipa lui Sorin Bontea? A slăbit 100 de kilograme și s-a tatuat

GALERIE FOTO (2)

Munti, așa cum îl știu toți fanii emisiunii Chefi la Cuțite, nu mai e deloc ce a fost! Și ne referim strict fizic, căci preferatul lui Sorin Bontea s-a schimbat radical din acest punct de vedere. Oare îl mai recunoaște cineva acum?

Pe numele său Mihai Munteanu, Munti, așa cum îl recunoaște acum toată lumea, este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 6.

Concurentul lui Sorin Bontea a reușit, prin perseverența și talentul său în bucătărie, să câștige marele premiu Chefi la Cuțite, sezonul 6, în valoare de 30.000 de euro.

Și chiar dacă toți s-au obișnuit să-l știe drept un „munte de om”, iată că Munti nu mai este deloc așa. Spre surprinderea tuturor, acum este aproape de nerecunoscut.

Munti, câștigătorul Chefi la Cuțite din echipa Sorin Bontea, de nerecunoscut

Mihai Munteanu – Munti, câştigătorul sezonului 6 de la Chefi la Cuțite, s-a transformat total. Parcă este cu totul alt om după ce a reușit să scape de kilogramele în plus.

Munti a mărturisit că a apelat la operație de micșorare a stomacului. După acest prim pas în lupta cu kilogramele, acesta a decis să-și schimbe total stilul de viață. Mai mult, s-a apucat și de sport.

Munti a povestit cum a luat decizia de a apela la intervenția medicală pentru problema sa cu kilogramele. Câștigătorul Chefi la Cuțite a mărturisit și că a avut emoții mari înainte de operație.

„Era normal la un moment dat să fac această operație, mai ales că am avut-o şi pe logodnica mea aproape. Ea şi-a făcut chestia asta acum un an jumate. Chiar mai dă jos şi acum. Are o mică problemă cu ronţăitul. Ea m-a îndemnat oarecum. Nu mai pot cu dietele. Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică. 20 000 de chestii mi-au trecut prin cap.”, a explicat Munti.

„Nu înţeleg lumea care-şi face operaţie şi se apucă să bage… eu mă văd pe mine acum. Nu mai pot mânca. 20 de zile după operaţie ai dietă. Nu ai cum să bagi în tine. Un an de zile nu mai ai niciun fel de senzaţie de foame. Doctorul mi-a zis că trebuie să ajung la 85 de kilograme”,  a mai detaliat preferatul lui Chef Bontea.

Însă nu este singura schimbare la care a apelat Munti. Acesta și-a surprins fanii și cu tatuajele cu care și-a acoperit ambele brațe.

Ce face acum Munti, câștigătorul Chef la Cuțite al lui Bontea

După câștigarea sezonului 6 Chefi la Cuțite, Munti a reușit să-și pună pe picioare propria afacere. Finalistul lui Sorin Bontea are, în prezent o camionetă cu mâncare, unde toți gurmanzii pot să-i încerce burgerii pe care îi prepară câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 6.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: