Redactia.ro
Home » Monden » Ileana Sterp dă de pământ cu Andreea Tonciu! Sora lui Culiță, remarcă acidă după ce bruneta s-a lăudat cu naturalețea sa

Ileana Sterp dă de pământ cu Andreea Tonciu! Sora lui Culiță, remarcă acidă după ce bruneta s-a lăudat cu naturalețea sa

GALERIE FOTO (2) Ileana Sterp, la cuțite cu Andreea Tonciu

Ileana Sterp a reacționat dur, dar subtil la adresa Andreei Tonciu, după ce vedeta a mărturisit faptul că se consideră o persoană naturală, deși are câteva operații estetice. Sora lui Culiță a părut profund deranjată de bruneta focoasă, așa că a făcut o serie de declarații în mediul online.

Ar putea începe un adevărat spectacol între două femei care sunt destul de prezente în mediul online. Andreea Tonciu a fost victima ironiei surorii fraților Sterp, după ce a susținut într-un interviu de pe YouTube că se consideră naturală, chiar dacă a avut parte de câteva intervenții estetice mărunte.

Ileana Sterp, ironie la adresa Andreei Tonciu

De ceva vreme, Ileana Sterp a început să fie din ce în ce mai remarcată în mediul online, motiv pentru care fanii o urmăresc zilnic în momentul în care postează ceva nou. De data aceasta „victima” afirmațiilor făcute de vloggeriță a fost Andreea Tonciu, pe care nu o consideră o femeie atât de naturală pe cât se crede ea.

„Eu sunt naturală. Care mai este diferența între o femeie naturală 100% și una care are intervenții de orice fel? Întreb pentru un prieten”, a fost replica surorii lui Culiță Sterp.

La puțin timp după ce a postat mesajul pe Instagram, Ileana s-a răzgândit și a luat decizia că este mai bine să șteargă postarea și să ofere o explicație clară. Faptul că s-ar fi putut interpreta destul de ușor declarația sa a făcut-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest.

„Da… Am șters ce am pus mai devreme pentru că îmi dau seama că pe Instagram lucrurile sunt foarte interpretabile. Nici nu mai zic ce am pus pentru cine nu a văzut… Da, ar trebui să îmi văd de treabă că încă mai am multă”, a mai spus Ileana Sterp.

Andreea Tonci, pusă la zid de Ileana Sterp
Andreea Tonci, pusă la zid de Ileana Sterp

Andreea Tonciu, mulțumită de operațiile estetice

Fosta asistentă TV a fost invitată recent în podcastul lui Viorel Grigoroiu, unde a vorbit despre mai multe detalii neștiute din viața sa. Vedeta a susținut, printre altele, că singurele operații estetice la care a apelat au fost o rinoplastie, două implanturi mamare și două operații cu acid hialuronic în buze.

„Păi toată viața mea am avut rinoplastie și două implanturi mamare și mi-am pus o dată sau de două ori în buze (n.r. acid hialuronic). Ce mare intervenție am avut eu? Crezi că sunt ca altele care și-au scos coaste, care se fac mai înalte, care își pun fund… Nu, frate! Eu sunt naturală în felul meu! Sunt fiartă în general pe persoanele care se dau ceea ce nu sunt”, a declarat Andreea Tonciu în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: