Redactia.ro
Home » Monden » Ileana Sterp și Daniela Iliescu nu mai sunt atât de apropiate: „Au apărut discuții”. Cum se înțeleg în prezent cele două

Ileana Sterp și Daniela Iliescu nu mai sunt atât de apropiate: „Au apărut discuții”. Cum se înțeleg în prezent cele două

GALERIE FOTO (2)

Care este, de fapt, relația dintre Ileana Sterp și Daniela Iliescu. Cele două nu mai sunt atât de apropiate. Au fost prietene bune, de nedespărțit, iar apoi au devenit cumnate. Mesajul transmis de sora lui Culiță Sterp.

Ileana Sterp și Daniela Iliescu nu mai sunt apropiate

Daniela Iliescu și Ileana Sterp au fost prietene foarte bune, timp de mulți ani. Acestea au devenit cumnate, pentru că Daniela și Culiță Sterp urmează să facă pasul cel mare, având și un copil împreună, pe Milan. Deși multă lume se aștepta ca relația dintre cele două cumnate să fie tot mai apropiată, iată că Daniela și Ileana nu mai petrec timp împreună. Internauții au observat acest lucru și au asaltat-o cu întrebări pe Ileana, asta pentru ca sora lui Culiță este mult mai activă pe Instagram, atunci când vine vorba de a ține legătura cu oamenii care o apreciază.

Fiica cea mare a mamei Geta nu a ezitat să le răspundă în legătură cu acest subiect. Ileana a recunoscut că nu mai este la fel de apropiată de Daniela, din diferite motive. Unul dintre ele ar fi că ambele au o fire sinceră și tocmai din acest motiv ar fi apărut anumite discuții. Bineînțeles că, bruneta nu a dat mai multe detalii din casă.

Sunt enorm de multe intrebari referitoare la asta. Într-adevăr, eu si Daniela nu mai suntem atât de apropiate, stam destul de departe una de alta, avem prioritati, treburi, preocupari fiecare. Nu mai suntem ca in tinerete când poate aveam timp mai mult si chef de tot felul de activităti. Noi am fost mereu super sincere una cu alta si de aici bineinteles ca au mai apărut discutii, dar nimic grav. Momentan suntem bine asa”, a ținut să spună Ileana, despre situația dintrea ea și Daniela.

Mesajul transmis de ziua de naștere a Danielei Iliescu

Ileana Sterp i-a transmis un mesaj frumos Danielei Iliescu de ziua ei de naștere. Aceasta i-a urat tot ce e mai bun, iar la final a încheiat cu ”Te iubesc”, semn că lucrurile merg bine între cele două, chiar dacă nu mai sunt la fel de apropiate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: