Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase a primit 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânare!

Ilie Năstase a primit 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânare!

Ilie Năstase a primit 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânare!

Judecătorii de la Curtea de apel nu au fost impresionați de explicațiile fostului mare jucător de tenis, astfel a fost condamnat la închisoare! Ilie Năstase a primit 9 luni și 10 zile. Totuși pedeapsa este una cu amânare a executării. În luna februarie a acestui an magistrații de la Judecătoria sectorului 1 dădeau aceeași sentință, dar cu termen de supraveghere de 2 ani. Nasty a făcut însă apel în care a cerut reducerea sentinței. Deși, a declarat în fața instanței că regretă incidentul, și că până la vârsta de 35 de ani nu a consumat niciodată băuturi alcoolice, magistrații nu au fost impresionați.

Condamnat pentru scandalul din 2018

Fapta care ieri i-a adus condamnarea s-a petrecut în 2018. Atunci, polițiștii i-au blocat mașina lui Ilie Năstase la un control de rutină. După ce i s-a cerut să se legitimeze, a avut loc un schimb de replici dure cu agentul rutier, care îl somase să oprească și să se legitimeze. Ilie Năstase a refuzat să facă etilotestul, și a fost încătușat după ce a devenit agresiv. Apoi a fost dus la INML unde a fost obligat să facă testul. Fostul tenisman s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat să se supună prelevării de probe biologice și a plătit și o amendă de 1.000 de lei. În aceeași zi, după câteva ore a fost din nou oprit în trafic. De această dată se afla pe scuter, fără a avea voie să- conducă. A fost prins în momentul în care a făcut un viraj la stânga, peste linia continuă. A mai luat 1.305 de lei amendă și 6 puncte. La vremea respectivă scandalul în care a fost implicat a făcut mare vâlvă în presă. Cei mai mulți i-au luat apărarea spunând că poliția a făcut exces, ne fiind nevoie ca fostul mare jucător de tenis să fie încătușat.

Ilie Năstase a mai avut probleme

Acesta nu a fost singurul incident de acest gen. În 2011, Nasty a fost prins băut la volan, pe Bulevardul Beijing. Rezultatul testului a fost pozitiv, 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Atunci a plătit o amendă și i s-a suspendat permisul pentru 90 de zile.

Loading...