Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase, primele declarații după ce Ioana Năstase a anunțat divorțul. „Pe mine nu mă interesează persoana”

Ilie Năstase, primele declarații după ce Ioana Năstase a anunțat divorțul. „Pe mine nu mă interesează persoana”

De ce nu vrea Ilie Năstase să-și facă testamentul.

În urmă cu o zi Ioana Năstase a confirmat despărțirea de Ilie Năstase. Deși în trecut au mai existat tentative de divorț, de această dată ar fi definitiv. Ilie Năstase a avut prima reacție după ce soția sa a anunțat divorțul. Ce spune fostul tenismen.

Ilie Năstase, primele declarații despre divorțul de Ioana

Ieri, Ioana Năstase a anunțat divorțul dintre ea și fostul tenismen pe pagia sa de facebook. Ea a spus că povestea a luat sfârșit și că se consideră o femeie puternica și mândră de faptele ei. Ilie Năstase a fost contactat de un site monden pentru a avea un răspuns legat de anunțul soției. Acesta nu a confirmat divorțul. Ilie Năstase a precizat că persoana care a publicat trebuie întrebată, nu el. Tenismenul a spus că nu îl interesează ce se scrie și este preocupat de situația epidemiologică momentan.

Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim.„, a declarat Ilie Năstase pentru fanatik.ro.

Ioana Năstase a confirmat divorțul pe Facebook

Ioana Năstase a lăsat pe toată lumea mască prin postarea ei de seara trecută. Încă actuala soție a lui Ilie Năstase a spus că povestea de iubire dintre ea și fostul tenismen a luat sfârșit. Cei doi nu se află la prima „abatere”. În trecut au mai avut o tentativă de divorț, dar fostul tenismen a împăcat-o repede pe fosta iubită a lui Nick Rădoi.

”Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternica și mândra de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune ca aceasta experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!

În toată aceasta perioada, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat sa lupt,crezând si sperând ca se va schimba ceva in bine. Va rog, sa ma înțelegeți ca in acesta perioada voi avea nevoie de liniște si putina intimitate!!! Va mulțumesc frumos,pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana Năstase pe pagina sa de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini