Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase și soția petrec Crăciunul în carantină. Nasty va fi răsfățat de mama-soacră cu sarmale

Ilie Năstase și soția petrec Crăciunul în carantină. Nasty va fi răsfățat de mama-soacră cu sarmale

Ilie Năstase și soția sa, Ioana Simion, petrec Crăciunul în carantină. Planurile fostului mare tenismen par să fi fost năruite, cei doi soți fiind nevoiți să petreacă atât Crăciunul, cât și Revelionul, acasă, în carantină. 

 

Ilie Năstase și soția petrec Crăciunul în carantină

Ilie Năstase și soția tinerică Ioana Simion sunt nevoiți să petreacă Crăciunul și Revelionul în carantină. Și asta pentru că soția lui Nasty, în vârstă de 45 de ani, se află în carantină, pe perioada Sărbătorilor, după revenirea din Turcia. Ioana Simion a fost în Turcia alături de fiul ei din prima căsătorie, în vârstă de 21 de ani, și alături de soția acestuia. Conform normelor, la întoarcere, toți au fost nevoiți să stea în carantină. Astfel, planurile lui Ilie Năstase de a-și duce soția tinerică undeva, la munte, cu multă zăpadă, s-au năruit. Cei doi soți au fost nevoiți să renunțe la aceste planuri și să rămână în carantină, la  Complexul ”Stejarii”, din București.

”Sunt în carantină de patru zile. Am fost cu copiii în Turcia și la întoarcere m-au băgat în carantină”, a spus Ioana Simion, pentru impact.ro. 

Ioana Simion nu a fost cea mai mulțumită cu această situație, dar s-a conformat. Ilie Năstase a ales să îi stea alături de Sărbători.

Ilie a vrut să stea cu mine în casă ca să nu mă plictisesc singură. Am fost foarte supărată la început, dar mi-a trecut”, a mai spus soția lui Ilie Năstase.

Cei doi soți vor putea să iasă din carantină fix pe 1 ianuarie 2021. Astfel, cea care s-a ocupat ca de pe masa de Sărbători să nu le lipsească nimic este soacra lui Ilie Năstase.

Mâncarea o face mama mea și îmi trimite de toate, sarmale, tot. Ies pe data de 1 ianuarie din carantină și clar atunci vom pleca într-o vacanță undeva la munte probabil”, a mai mărturisit Ioana, pentru impact.ro.

 

Ilie Năstase și Ioana Simion, de la divorț la căsnicie

Ilie Năstase și Ioana Simion și-au început relația în septembrie 2018, după ce fostul mare tenismen divorțase de Brigitte Sfăt, care a devenit între timp Pastramă după ce s-a măritat cu Florin Pastramă. Nasty și Ioana au decis să treacă la următorul pas în relația lor și să se cunune civil, pe 25 aprilie 2019. Însă, amriajul lor ar fi fost umbrit de anumite acuzații care au venit din ambele părți. Ioana Simion era hotărâtă să renunțe la căsnicie, unul dintre motive fiind și violența verbală a fostului mare tenismen.

As minți să spun că există iubire și respect”, spunea Ioana Simion atunci.

Ilie Năstase a mărturisit în cadrul emisiunii lui Denise Rifai că este fericit cu actuala soție.

”La întrebarea asta pot să nu răspund? O să răspund…aș rămâne cu ultima! Pentru mine asta contează, ultima persoana cu care sunt. Cât de bine sunt cu ultima persoană, cât de sănătos sunt, cât de mult se ocupă de mine. Asta contează! Au fost și celelalte perioade, dar nu-ți mai aduci aminte. Îți amintești doar cu cine ești azi și ce faci azi”, a mai spus Ilie Năstase.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: