Redactia.ro
Home » Monden » Ilinca Vandici, detalii din mariajul cu Andrei Neacșu: „Nu cred că este bine să stai într-o relație toxică”

Ilinca Vandici, detalii din mariajul cu Andrei Neacșu: „Nu cred că este bine să stai într-o relație toxică”

Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil”, a participat în cadrul emisii „Detectorul de minciuni”, prezentată de către Oana Radu. Ilinca a răspuns celor mai delicate întrebări despre viața de familie și despre partenerul de viață, Andrei Neacșu.

Ilinca Vandici, controverse create printre urmăritori

Ilinca Vandici a creat o adevărată dezbatere în mediul online, după ce a dezvăluit în cadrul podcastului lui Damian Drăghici și a emisiunii prezentate de Denise Rifai că i-ar ierta orice soțului ei, chiar și infidelitatea. Acesta a subliniat și faptul că există femei care o invidiază din cauza faptului că nu pot avea tot ce are ea: o familie fericită, un soț iubitor și un corp „tras ca prin inel”, potrivit Click!

Ilinca Vandici, detalii din viața de familie

Invitată la „Detectorul de minciuni”, Ilinca Vandici a fost întrebată dacă este o femeie posesivă și dacă simte vreodată să-și verfice soțul. Aceasta a mărturisit că în trecut a verificat mesajele și apelurile telefonice ale foștilor iubiți, dar doar pentru că avea motive îndoielnice. În relația cu Andrei, Ilinca se simte împlinită și liniștită și nu a avut niciodată dorința de a-i citi mesajele, deși îi știe parola de la telefon.

„Nu simt nevoia să verific, asta mi s-ar părea o lipsă totală de încredere față de mine, față de relația noastră și față de el. Nu am absolut niciun motiv, de ce aș face asta. El este foarte transparent, îmi răspunde de fiecare dată la telefon, știu unde este, nu a existat niciodată să îmi spună că este undeva și în realitate să fie în altă parte”, a declarat Ilinca Vandici.

Ce ar determina-o pe Ilinca Vandici să pună capăt mariajului

Ilinca a declarat în trecut că i-ar ierta absolut orice soțului ei, dar Oanei Radu i s-a confesat și i-a spus că, în realitate, există situații pe care dacă soțul ei le-ar face nu ar putea să le treacă cu vederea. Aceasta a spus clar că nu ar accepta să fie tratată cu lipsă de respect sau să fie victima violenței domestice.

„Violența, asta m-ar face să pun capăt. Nu accept așa ceva niciodată. Nu cred că este bine să stai într-o relație toxică de tipul asta. Și dacă aș simți că nu mai sunt respectată, dar asta înseamnă multe, multe lucruri”, a fost răspunsul pe care l-a oferit Ilinca Vandici atunci când a fost întrebată care sunt motivele pentru care ar pune punct mariajului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: