Redactia.ro
Home » Știri » Ilinca Vandici, detalii picante din viața amoroasă. Declarații care abia acum ies la iveală

Ilinca Vandici, detalii picante din viața amoroasă. Declarații care abia acum ies la iveală

Cu ce se ocupa Ilinca Vandici înainte de a fi faimoasă

Ilinca Vandici, o prezentatoare TV apreciată și iubită de publicul român, își împărtășește acum detalii intime din viața ei amoroasă. Chiar dacă este acum o femeie singură, concentrată pe creșterea fiului său, Zian și pe cariera sa plină de succes, viața ei amoroasă nu a fost lipsită de evenimente de-a lungul timpului.

Frumoasa prezentatoare TV a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul ei soț, Andrei Neacșu, cu care a avut și primul ei copil. Despărțirea lor a fost un moment dificil, dar Ilinca Vandici a ales să privească spre viitor și să se concentreze pe creșterea fiului ei.

Ilinca Vandici, detalii picante din viața amoroasă

Înainte de căsătoria ei cu Andrei Neacșu, Ilinca Vandici a trăit numeroase experiențe amoroase, care acum ies la iveală. Deși evită să vorbească prea mult despre viața sa privată și personală în prezent, Ilinca nu a ezitat să împărtășească câteva detalii despre prima ei noapte de amor și alte experiențe de acest fel.

Am părăsit ceva bărbaţi la viaţa mea. Dar nu vă gândiţi că foarte mulţi. Am părăsit la un moment dat un bărbat printr-un mesaj. Nu am fost capabilă la vremea aceea să abordez discuţia faţă în faţă. I-am spus că lucrurile nu mai merg între noi şi că eu nu mai sunt fericită. A venit şi răspunsul lui, că mi-am găsit pe altul, care era mai bun, poate că mi-am găsit, poate că nu”, a declarat vedeta acum ceva timp, în emisiunea Teo Show.

Ilinca Vandici nu a avut doar experiența de a părăsi bărbați, ci chiar ea însăși a fost părăsită în trecut. Bărbatul care a luat această decizie a fost nimeni altul decât Alin Cocoș, fiul lui Dorin Cocoș. Relația lor a avut loc cu mulți ani în urmă, iar prezentatoarea TV nu a ezitat să-și amintească de acest lucru atunci când a fost vorba despre trecutul său amoros.

Despărțirea de Alin Cocoș a fost un moment dificil pentru Ilinca Vandici, iar impactul acestei experiențe a fost resimțit pe termen lung în viața ei. Cu toate acestea, ea a ales să învețe din această experiență și să se concentreze pe creșterea și dezvoltarea personală.

Cum a fost prima noapte de dragoste pentru prezentatoare

Într-una dintre mărturiile sale despre viața sa amoroasă, Ilinca Vandici a făcut o dezvăluire neașteptată, povestind despre prima ei noapte de amor. Prezentatoarea TV populară a împărtășit că această experiență a avut loc când avea 18 ani și jumătate, dar a subliniat că nu a fost un moment unic sau special pentru ea, așa cum ar fi fost în mod normal. Motivul? Ea nu era îndrăgostită de bărbatul cu care a ales să împărtășească acea intimitate.

Această mărturie sinceră a lui Ilinca Vandici oferă o perspectivă interesantă asupra experiențelor amorase din adolescență și tinerețe și arată că uneori primul act de intimitate nu este întotdeauna asociat cu romantismul sau dragostea. În ciuda acestui fapt, ea a ales să împărtășească această parte din viața ei pentru a ilustra diversitatea și complexitatea experiențelor umane în domeniul iubirii și relațiilor.

„Am avut procesul meu de doliu”

Ilinca Vandici nu a ezitat să vorbească deschis despre divorțul de tatăl copilului ei. Ea a recunoscut că a trecut prin momente dificile și că a suferit în urma evenimentelor, mai ales că în mijlocul lor se află fiul lor, Zian.

„E normal ca o separare să fie dureroasă și e foarte sănătos să accepți acea stare, acele emoții, să le înțelegi, nu să disimulezi. Cea mai bună alegere ar fi să îți iei deciziile cu claritate, să ți le asumi cu maturitate și să accepți, cu blândețe și toleranță pentru tine în primul rând. Am avut procesul meu de doliu, de înțelegere, de acceptare și vindecare. Având o profesie prin care, în primul rând, îi bucuri pe oameni, e normal că au existat momente în care am zâmbit, în care m-am concentrat pe lucrurile luminoase, chiar dacă, punctual, nu eram într-o situație care să-mi aducă zâmbetul pe buze. Dar au fost și perioade în care m-am arătat oamenilor, în momente-cheie, împărtășind din experiențele, din vulnerabilitățile mele”, a spus Ilinca Vandici, într-un interviu pentru Viva!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: