Redactia.ro
Home » Știri » Imaginea cu o mamă din Ucraina care fuge cu fetiţa de mână din calea bombardamentelor a impresionat lumea întreagă: „Te rog, fugi acum, putem plânge mai târziu”

Imaginea cu o mamă din Ucraina care fuge cu fetiţa de mână din calea bombardamentelor a impresionat lumea întreagă: „Te rog, fugi acum, putem plânge mai târziu”

GALERIE FOTO (2)

O imagine cu o mamă din Ucraina care încearcă să scape cu viață din calea bombardamentelor, fugind de mână cu fiica ei, face înconjurul lumii. Povestea Katerinei a devenit virală.

Katerina și-a luat fiica de mână și a rugat-o să fugă și nu să plângă. Au fost surprinse în fuga din calea bombardamentelor, iar imaginea cu ele a devenit virală.
Iar după ce imaginea cu mama și fiica a făcut înconjurul lumii, ucraineanca a fost contactată și a dezvăluit cum a reușit să scape din fața atacurilor și bombardamentelor care le-au lovit fără milă orașul.

Imaginea cu o mamă din Ucraina care fuge cu fetiţa de mână din calea bombardamentelor a impresionat lumea întreagă

„Te rog, fugi acum, putem plânge mai târziu, așa i-am zis. Ne-am târât din casă pe mâini şi în genunchi, am simțit că totul în jurul nostru exploda. Pământul tremura. Am fost înconjurați de tranșee pline cu echipamente militare, arme – și mai multe cadavre.

Sprintam, târam copiii. Îndemnam: „Mai repede, mai repede!” Casele ardeau în jurul nostru. În privirea mea încețoșată, printre zgomotul asurtitor și teroare, am fost conștientă că un obuz va lovi în apropiere”, a declarat Katerina, potrivit Spynews.

Katerina: “Un soldat a țipat la mine << Nu te uita în urmă>> ”

Katerina a declarat că nu se mai aștepta să mai scape cu viața în fuga ei din calea războiului, alături de fiica ei. văzut pe jos o întreagă familie care se zbătea între viață și moarte.

„Un soldat a țipat la mine: „Nu te uita în urmă, nu te uita! La zece metri de noi zăceau o mamă, un tată și fiica lor, morți pe drum. Obuzul i-a lovit direct, în timp ce alergau pentru a-și salva viața alături de noi”, a mai povestit femeia.

Katerina a dezvăluit că nu știa că a ajuns pe prima pagina și nici că a fost fotografiată, înainte să fie contactată de către jurnaliști.

„Nu am fost niciodată atât de speriată. Chiar nu credeam că vom reuși. Nu mi-am dat seama că fotografia noastră va fi pe prima pagină a The Sun”, a mai povestit Katerina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: