Redactia.ro
Home » Știri » Imagini cu Celine Dion după ce și-a anulat turneul european din cauze medicale. Cum arată vedeta

Imagini cu Celine Dion după ce și-a anulat turneul european din cauze medicale. Cum arată vedeta

Celine Dion a anunţat că îşi amână pentru 2023 toate concertele programate în acest an în secţiunea europeană a turneului său mondial, „Courage World Tour”, din cauza unei probleme de sănătate, informează AFP și Agerpres. Din ultimele sale postări de pe site-urile de socializare, reiese că Celine Dion se simte mai bine. 

Imagini cu Celine Dion după ce și-a anulat turneul european din cauze medicale. Cum arată vedeta

Celine Dion a dezvăluit că se simte mai bine acum, la o lună de la momentul în care trebuia să fie în Europa, într-un turneu pe continent.

„Îmi pare atât de rău, mă întristează că trebuie să amân din nou spectacolele. Prima dată a fost evident din cauza pandemiei și de data aceasta sănătatea mea mă obligă să amân spectacolele din turneul european… Mă simt puțin mai bine… dar încă am spasme musculare. … Trebuie să fiu în cea mai bună formă bună, să fiu sănătoasă ca să pot oferi 100% din mine pe scenă, pentru că asta meritați”, a transmis cântăreaţa.

Celine Dion, imagine rară pe internet

Artista a marcat și Ziua Mamei cu o fotografie rară. Ea apare alături de cei trei băieți ai ei. Totodată, ea a făcut public un mesaj pentru mamele din Ucraina.

„Mă gândesc la mamele din Ucraina și din întreaga lume care și-au pierdut copiii. Și pentru acele mame care se îngrijorează în mod constant cu privire la modul în care își pot ține copiii în siguranță”, a mai spus artista pe rețelele de socializare.

Cum arată Celine Dion acum
sursa foto: Instagram

Vedeta a postat această imagine alături de cei trei copii ai ei. René-Charles, de 21 de ani și gemenii Nelson și Eddy, de 11 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: