Redactia.ro
Home » Știri » Imagini de colecție cu familia lui Mihai Gâdea. Câți copii are, de fapt, prezentatorul de la Antena 3

Imagini de colecție cu familia lui Mihai Gâdea. Câți copii are, de fapt, prezentatorul de la Antena 3

GALERIE FOTO (8)

Mihai Gâdea este un nume cunoscut în televiziunea românească, fiind unul dintre cei mai influenți moderatori și directori de post TV. Cu toate acestea, în spatele reflectoarelor și a lumii politice agitate, există o viață privată și o familie discreta, despre care se știe relativ puțin. 

Mihai Gâdea este unul dintre cele mai proeminente și familiare nume din peisajul media românesc. El este cunoscut pentru rolurile sale de moderator și prezentator TV, dar și pentru funcția de director al postului Antena 3 CNN. Cu o carieră bogată în jurnalism și televiziune, Mihai Gâdea a devenit o figură influentă în spațiul media și politic din România. Cu toate acestea, înainte de a cuceri lumea televiziunii, bărbatul a avut o altă carieră, mult mai puțin cunoscută publicului larg.

Detalii neștiute din viața lui Mihai Gâdea

Puțini știu că înainte de a se face cunoscut în lumea televiziunii, Mihai Gâdea a fost pastor în congregația adventistă. Acest aspect surprinzător al vieții sale adaugă o notă interesantă biografiei sale. În acea perioadă, el a fost activ în predarea și predicarea credinței în cadrul comunității adventiste. Chiar și astăzi, Mihai Gâdea păstrează legătura cu această comunitate și este prezent în sânul ei.

Deși este o prezență constantă pe micile ecrane, Mihai Gâdea a reușit să păstreze viața sa de familie departe de lumina reflectoarelor. Este cunoscut pentru rezerva sa și pentru dorința de a-și proteja intimitatea.

Mihai Gâdea este căsătorit cu Agatha Kundri de 18 ani. Agatha Kundri este și ea fiică de pastor adventist, originară din Timișoara, și este absolventă a Universității de Vest din același oraș, având o profesie în sociologie.

Câți copii are Mihai Gâdea, de fapt

Cuplul are o singură fiică, Karina Maisha, în vârstă de 20 de ani. Despre aceasta, Mihai Gâdea vorbește cu drag, descriind-o ca fiind un copil simplu și cuminte. Fiica lor este deja o tânără în toată regula, iar relația tată-fiică pare să fie una strânsă și armonioasă.

De-a lungul timpului, au apărut rare imagini ale familiei lui Mihai Gâdea, cu atât soția, cât și fiica lor, oferind o privire de ansamblu în viața privată a celebrului prezentator de televiziune.

Câteva detalii cunoscute despre Agatha Kundri, soția prezentatorului, sunt legate de pasiunea sa pentru sport, în special pentru triatlon. Aceasta a fost o sursă de inspirație pentru mulți, demonstrând determinarea și perseverența în atingerea obiectivelor personale.

De asemenea, se spune că Agatha Kundri deține o grădiniță cu program afterschool încă din 2011. Educația de calitate și implicarea în creșterea și educația copiilor par să fie valori importante pentru familia Gâdea-Kundri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: