Redactia.ro
Home » Monden » Imagini explozive! Matei Negrescu și Deni Mariș, ispitele sezonului 7 al emisiunii Insula Iubirii, sărut pasional într-un loc public din Capitală FOTO

Imagini explozive! Matei Negrescu și Deni Mariș, ispitele sezonului 7 al emisiunii Insula Iubirii, sărut pasional într-un loc public din Capitală FOTO

GALERIE FOTO (3)

Imagini explozive! Matei Negrescu și Deni Mariș, ispitele  sezonului 7 al emisiunii Insula Iubirii, sărut pasional într-un loc public din Capitală. Iată toate detaliile!

Matei Negrescu și Deni Mariș, sărut pasional într-un loc public din Capitală

Într-un moment ce a captat atenția publicului și a fanilor show-ului Insula Iubirii, două dintre ispitele sezonului 7 au fost surprinse într-o situație compromițătoare. Matei Negrescu și Deni Mariș au fost fotografiați sărutându-se pasional în stația de metrou Timpuri Noi din Capitală, în jurul orei 15:00, ieri, 26 septembrie 2023.

Această informație explozivă a fost adusă în atenția publicului pe pagina de Instagram „viperele___vesele,” unde imaginile cu cei doi concurenți au devenit virale, în timp record. Cu toate că acest moment stârnește o serie de întrebări și discuții, cei doi nu au făcut încă niciun comentariu oficial cu privire la situație.

Matei Negrescu și Deni Mariș au fost două dintre cele mai controversate și mediatizate ispite ale sezonului 7 Insula Iubirii. Cu personalități puternice și prezențe dominante în competiție, cei doi au atras atenția publicului încă de la începutul show-ului.

Faptul că au fost surprinși sărutându-se pasional într-un loc public ridică numeroase semne de întrebare cu privire la relația lor actuală și la impactul pe care acest moment îl va avea asupra concursului, pe viitor. Astfel, nu se știe dacă cei doi vor mai avea rolul de ispite în următorul sezon.

Cine este Matei Negrescu de la Insula Iubirii 2023

Matei Negrescu a fost prezent timp de trei sezoane ca ispită în cadrul celebrului show Insula Iubirii. Cu toate acestea, acum el revine în lumina reflectoarelor cu un proiect pe care și-l dorea de mult timp. Matei Negrescu părăsește pentru moment rolul de ispită de la Insula Iubirii pentru a prelua personajul lui Victor în noul serial produs și difuzat de Antena 1, intitulat „Camera 609”. În acest serial, el împarte ecranul cu talentata actriță Anda Sârbei.

Cine este Deni Mariș de la Insula Iubirii 2023

Deni Mariș, în vârstă de 25 de ani, este o tânără care știe ce vrea de la viață! Aceasta a obținut diploma de licență la Facultatea de Științe Economice, iar în prezent este o antreprenoare de succes, având un magazin online specializat în lenjerie intimă. Pe lângă aceasta, Deni se afirmă și în industria modei, activând ca model.

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: