Redactia.ro
Home » Știri » Imagini halucinante în Bacău. Bărbatul a fost la un pas de tragedie, din dorința de a-și zugrăvi balconul în roz

Imagini halucinante în Bacău. Bărbatul a fost la un pas de tragedie, din dorința de a-și zugrăvi balconul în roz

GALERIE FOTO (4)

Imagini halucinante vin de la Bacău, unde un bărbat a fost surprins în timp ce se afla la un pas de tragedie, din dorința de a-și zugrăvi balconul în roz.

Un bărbat din Bacău a profitat de zilele călduroase pentru a-și zugrăvi balconul. Și nu neapărat culoarea este cea care ar fi șocat, un roz care se vede bine de la distanță, ci faptul că omul și-a pus viața în pericol în fiecare secundă.

Imagini halucinante în Bacău. Bărbat la un pas de tragedie, din dorința de a-și zugrăvi balconul în roz

Omul, îmbrăcat în cămașă și lenjerie intimă, și-a instalat pe balconul aflat la ultimul etaj al blocului cu mai mult de 8 etaje, o scară pe care s-a urcat pentru a duce la bun sfârșit zugrăveala. Însă un pas greșit sau o clipă de neatenție și totul se putea transforma într-o tragedie.
Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, fiind postate pe un grup dedicat locuitorilor din Bacău. Cum era de așteptat, internauții s-au împărțit în pro și contra gestului riscant al băcăuanului, unii fiind de părere că fiecare este liber să facă ce vrea în casa lui și ignorând cu

mva pericolul la care omul s-a expus. Nu au lipsit, însă, nici glumele pe seama întâmplării, surprinse de un “vecin mai îndepărtat” de-al domnului cu pricina.

“Omu i la camasa. Trebuie apreciat! // Gospodar // Căldură mare…. // Oare are aprobare de la.arhitectul orașului?” , sunt doar câteva dintre comentariile celor care s-au amuzat după ce au văzut imaginile cu bărbatul din Bacău care și-a dorit cu orice preț balcon roz.

“Nu vad nimic rău în aceasta postare omul varuieste în cămașă lunga sa nu-l ardă soarele și în chiloți ca e frt cald și pana la urma în casa ta stai cum vrei care ii problema!”
“Bravo lui! Eu nu vad nimic de ras in asta. Cand mergi la plaja cum stai imbracat? Normal ca stai in costum de baie. Asa si domnul, era imbracat cum se simtea el mai bine”
“Omul ala chiar nu gandeste: daca pica de acolo, pozele din ziar o sa fie cu el in chiloti. Dar macar roz-ul da bine.
Fereasca domnu putea. Sa cada deacolo”, sunt doar câteva din comentariile celor care au urmărit cu sufletul la gură imaginile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: