Redactia.ro
Home » Știri » Imagini incredibile! Un senator AUR, surprins în timp ce dormea în ședința din Parlament. „Activam conexiuni speciale”

Imagini incredibile! Un senator AUR, surprins în timp ce dormea în ședința din Parlament. „Activam conexiuni speciale”

GALERIE FOTO (2)

Senatorul de Suceava Mircea Dăneasa, în vârstă de 65 de ani, a fost surprins în timp ce dormea la o ședință a Camerei Deputaților.  Parlamentarul se află la primul mandat și este ales pe lista Partidului Alianța pentru Unirea Românilor. Senatorul a oferit o explicație halucinantă. 

Un senator AUR, surprins în timp ce dormea în ședința din Parlament

Senatorul AUR Mircea Dăneasa a adormit în timpul ședinței din Parlament. Parlamentarul a oferit explicații halucinante cu privire la starea în care a fost surpirns.

Parlamentarul a explicat, relaxat, că nu dormea, ci că se afla într-o stare de meditație, care trebuia să îi stimuleze creativitatea.

Acolo este Camera Deputaţilor. Poziţia în care sunt înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numeşte vishuddha chakra. Activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie”, a explicat Dăneasa. Parlamentarul se revendică drept unul dintre primii practicanți de yoga din România.

Seria declarațiilor halucinante a continuat. Senatorul a recunoscut că este obosit, dar spune că nu îi era somn, ci că își pregătea ideile pentru a doua zi.

,,Nu dormeam acolo. Îmi pregăteam nişte idei pentru a doua zi, la interpelare. Aveam interpelare la comisia Buget-Finanţe-Bănci şi mă gândeam dacă este oportun să pun întrebări negative sau să fac o interpelare pozitivă şi mi-am construit două direcţii cu fraze adecvate. Asta mi-a prins bine”, a mai spus senatorul AUR, pentru adevărul.ro. 

George Simion, liderul AUR, a făcut și el declarații în acest sens. ”Nu cred că a dormit. Omul este artist plastic, mai poet, așa. Face niște exerciții, închide ochii, deschide ochii, meditează”, a declarat George Simion.

Mai mult, în presa suceveană, senatorul AUR apare cu masca sub bărbie. Din postările sale, rezultă că Dăneasa este un militant împotriva obligativității măștii de protecție, de altfel, ca alți lideri ai AUR.

„Atât timp cât eu apreciez că în faţă, în spate, lateral, stânga, dreapta nu este risc să contaminez pe cineva sau să fiu contaminat, consider că purtarea măştii este o idioţenie”, a mai spus parlamentarul.

Mircea Dăneasa este sculptor, autorul statuii ,,Bucovina înaripată”, din cadrul municipiului Suceava. Mai mult, artistul a mai declarat pentru postul regional de televiziune Intermedia Suceava că prietenii de pe Facebook au fost dezamăgiți când au auzit că este candidat la Senat.

„Ăsta este sculptor, pictor, mâzgâleşte. O fi el talentat, dar exerciţiul neuronilor presupune alte facultăţi. Vreau să le spun acelor prieteni că am terminat clasa a VIII-a cu 10. Am terminat Liceul de Arte Plastice din Deva cu examenul de Bacalaureat cu 9,5. Am terminat Institutul de Arte Plastice din Bucureşti „Nicolae Grigorescu” cu diplomă de merit”, a mai spus senatorul în timpul unei dezbateri electorale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: