Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Imagini inedite surprinse în Cluj. O cămilă merge liniștită pe drum: „Dacă avem preţuri de Dubai la locuințe”

Imagini inedite surprinse în Cluj. O cămilă merge liniștită pe drum: „Dacă avem preţuri de Dubai la locuințe”

O cămilă se plimbă pe străzile din Cluj.

Imaginea unei cămile măiestre și elegante pe șoselele din Cluj a devenit subiectul principal al discuțiilor în orașul transilvănean. Locuitorii au fost surprinși să vadă un mamifer de aproape 2 metri înălțime plimbându-se nestingherit pe marginea drumului, iar imaginile au devenit rapid virale pe platforma de socializare TikTok.

De unde a apărut cămila

Cămilele, în mod tradițional asociate cu peisajele deșertice ale Orientului Mijlociu, au ajuns să cucerească și inima clujenilor, lăsându-i pe aceștia să se întreacă în glume și comentarii amuzante. Imaginile au fost surprinse într-un peisaj încă verde, dar au continuat să apară și în timpul iernii, când mamiferul servea liniștit prânzul pe un drum înzăpezit.

Surse din oraș au confirmat că animalul face parte dintr-un parc zoologic ce aparține unui resort local. Deși inițial a fost o apariție surprinzătoare, se pare că aceasta s-a adaptat cu ușurință la climatul din România, contrar habitatului său natural.

Internauții au reacționat imediat

Pe TikTok, utilizatorii au fost inventivi în glumele lor, sugerând că prețurile din Cluj au atins niveluri comparabile cu cele din Dubai, iar cămilele devin acum obișnuite în peisajul urban. „La ce prețuri sunt, cred și eu că încep să apară și din astea”, a glumit un utilizator, subliniind tonul ludic al situației.

Această nu este prima apariție a cămilei pe străzile din Cluj, având în vedere că anul trecut au fost surprinse imagini similare. Cu toate acestea, spectacolul adus de prezența acestui mamifer neobișnuit continuă să captiveze și să aducă zâmbete pe fețele clujenilor.

Oamenii continuă să se bucure de momentele amuzante oferite de cămilele neobișnuite și să speculeze despre eventualele aventuri urbane ale acestora. În ciuda originii sale exotice, cămila pare să fi găsit un loc surprinzător de confortabil în inima Transilvaniei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: