Redactia.ro
Home » Monden » Imagini rare cu Dani Oțil și Mihai Bobonete… din tinerețe! Cum arătau cei doi

Imagini rare cu Dani Oțil și Mihai Bobonete… din tinerețe! Cum arătau cei doi

Nimeni alții decât Dani Oțil și Mihai Bobonete și-au surprins fanii într-o manieră inedită. Cei doi au făcut furori pe rețelele de socializare cu o fotografie publicată din tinerețea lor. Ce a urmat după a fost un deliciu pentru toată lumea din mediul online. Iată cum arătau cei doi!

Imagini rare cu Dani Oțil și Mihai Bobonete… din tinerețe! Cum arătau cei doi

Recent, prezentatorul TV Dani Oțil, posibil nostalgic, și-a adus aminte de vremurile din tinerețe. Vrând să împărtășească momentul cu urmăritorii săi, acesta a postat o poză în care apare alături de Mihai Bobonete.

Se pare că mulți ani de prietenie îi leagă pe cei doi. Dovada stă chiar în ultima poză postată de Dani Oțil. În imagine, cei doi stau la masa, într-o bucărătie destul de modestă. Cei doi au imortalizat momentul chiar înainte de a mânca din bucatele de pe masă.

Și descrierea imaginii este una indetiă: „Ghicește protagoniștii, meniul, ce puneau la cale si câți bani mai aveau pana la salariu. Doar răspunsuri greșite”

sursa foto: Facebook/Dani Oțil

Pe masă poate fi observată mâncare tipic românească, cu oră ochiuri, brânză, mezeluri, cârnați, mămăligă, sarmale și salată verde.

Imagini rare cu Dani Oțil și Mihai Bobonete… din tinerețe! Cum arătau cei doi

Bineînțeles, în scurt timp comentariile au apărut ca o avalanșă. O avalanșă de glume, mai exact.

Chiar Dani Oțil a avut un comentariu pentru Mihai Bobonete care a devenit extrem de apreciat: „Râdem, glumim… dar cea mai valoroasă treabă din poză e faptul că soția ta (care face poza) e tot aia… de când erai sărac. No comment!”

Nici fanii celor doi nu s-au lăsat mai prejos, aceștia s-au întrecut în glume la imaginea postată. „Lipsește Oprișan! Vă pup, sunteți maximi!”, „Bogăție!!! Fără griji și fără bani!”, „Micutzu și Cătălin Bordea în căminul studențesc cu mâncarea primită de la părinți.” sau „Greu de recunoscut! Felicitări pentru tot ce faceți și unde ați ajuns” sunt doar unele dintre comentariile lăsate de admiratorii celor doi.

Postarea a adunat, într-un timp foarte scurt 37 de mii de aprecieri și peste 1000 de comentarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: