Redactia.ro
Home » Monden » Imagini rare cu Fuego din adolescență. Cum arăta cântărețul la vârsta de 17 ani

Imagini rare cu Fuego din adolescență. Cum arăta cântărețul la vârsta de 17 ani

GALERIE FOTO (3)

Fuego se numără printre artiștii care au reușit negreșit prin muzica lor să ajungă la sufletele oamenilor. Este îndrăgit de publicul nostru, care-l apreciază atât pentru activitatea sa profesională, cât și pentru viața personală liniștită. A fost mereu o figură modestă, care s-a afirmat în special pentru talentul său deosebit.

Chiar dacă melodiile sale sunt ascultate și fredonate de o țară întreagă, Fuego a preferat mereu să rămână același om simplu și respectuos, după cum l-au învățat părinții săi. Familia sa este originară din Turda, județul Cluj, unde artistul s-a bucurat de o copilărie deosebită.

Imagini rare cu Fuego din adolescență. Cum arăta cântărețul la vârsta de 17 ani

S-a născut la data de 23 august 1976 și a avut parte de un început în viață cum nu se poate mai frumos. Părinții săi l-au înconjurat cu multă dragoste și l-au susținut în tot ceea ce a făcut, iar el i-a răsplătit în schimb cu respect și nenumărate motive să fie mândri. A recunoscut întotdeauna că mama și tatăl său au jucat un rol deosebit de important în formarea sa, lucru pentru care nu doar o dată le-a mulțumit în mod public.

Amintirile din copilărie i-au adus mereu artistului zâmbetul pe buze, deoarece perioada inocenței a fost una foarte fericită pentru el. A avut șansa să-și urmeze cea mai mare pasiune, pe care ulterior a împărtășit-o cu mii de oameni. Concertele sale, în special cele de sărbători, sunt foarte iubite de români, care asociază Crăciunul cu minunatele colinde ale lui Fuego.

În imaginile din tinerețea artistului, se poate vedea clar că a fost un copil și un adolescent fericit. Zâmbetul era nelipsit de pe chipul său, lucru ce nu s-a schimbat nici astăzi, când are frumoasa vârstă de 45 de ani.

Cum își petrecea artistul Crăciunul în copilărie

În perioada sărbătorilor de iarnă, Fuego își amintește cu drag de perioada copilăriei și amintirile pe care le are alături de familia sa. Se bucură de momentele de mult apuse, mai ales că acestea au fost încărcate cu multă dragoste. În familia sa, pregătirile începeau cu mult timp înainte, iar el avea șansa să-și ajute părinții în tot acest proces minunat.

„În perioada asta, mie îmi zboară gândul la copilărie. Nu regret acei ani și nu trăiesc deloc în trecut, dar Crăciunul copilăriei mele rămâne una dintre imaginile idilice și speciale, care mă însoțește și azi. Începeam toate pregătirile cu vreo câteva săptămâni înainte.”, a mărturisit Fuego.

Artistul a avut șansa să experimenteze cele mai frumoase tradiții din țara noastră. Pe lângă tăierea porcului și prepararea mâncărurilor specifice din carnea sa, în casa sa părinții se pregăteau cum se cuvine de Crăciun. Casa era amenajată corespunzător, iar seara Ajunului era momentul în care se adunau și împodobeau cu bucurie bradul de Crăciun.

„Se planifica în casă tăierea porcului, care era un adevărat eveniment. Mie-mi plăcea să gust șoricul și să asist la prepararea bunătăților, de la cârnați la caltaboși sau tobă. Mai apoi apărea mirosul de cozonaci, curățenia generală, împodobitul bradului, în seara de Ajun”, a mai povestit artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: