Redactia.ro
Home » Știri » Imagini rare cu vila Mirelei Vaida: „Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren mult” FOTO

Imagini rare cu vila Mirelei Vaida: „Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren mult” FOTO

Mirela Vaida a povestit de curând că s-a mutat la casă nouă, în Snagov, lângă București. Iată imagini rare din intimitatea vedetei!

Imagini rare cu vila Mirelei Vaida

Mirela Vaida le-a împărtășit fanilor săi detalii despre casa în care s-a mutat alături de familia ei. Aceasta este foarte mândră de noua lor locuință și de modul în care au aranjat-o!

„Deci ne-am mutat la casă nouă.. Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren mult, să alerge iezii, manzii și copiii.. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpișori, fluturași și albine, că deh… am vrut lângă pădure… e o liniște totală… dar și prea multă liniște dăunează că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea.”, comunica Mirela Vaida pe blogul personal.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Soacra Mirelei Vaida o ajută în gospodărie

Mirela Vaida și soțul său locuiesc alături de cei 3 copii, dar și cu soacra care o ajută enorm în gospodărie, conform blogului vedetei :

„Aşadar, surprindere şi bucurie am simţit când am aflat că-mi vine soacra în ajutor, că la mine în casă e treaba: aspirat zilnic, pus la spălat 2-3 maşini de rufe, călcat cămăşi, lenjerii, pantaloni etc, făcut mâncare vreo 3-4 feluri, că suntem mulţi şi avem gusturi diferite, strâns jucării, şters praful, plimbat copilul mic, dus la activităţi diverse copiii mari, băiţa de seară, povestea de noapte bună etc, etc… Asta e varianta fericită, când toţi sunt sănătoşi. În varianta în care toţi sunt bolnăviori, mai adăugaţi camere de garda, tratamente, comprese reci şi nopţi nedormite la cele de mai sus.”,a povestit prezentatoarea.

Sursa foto: Instagram – mirelavaida

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: