Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante de la mormântul lui Arsenie Boca. Ce au făcut românii prezenți de Rusalii la Mănăstirea Prislop

Imagini șocante de la mormântul lui Arsenie Boca. Ce au făcut românii prezenți de Rusalii la Mănăstirea Prislop

GALERIE FOTO (3)

Cu ocazia sărbătorii de Rusalii mii de români au venit în pelerinaj la mormântul lui Arsenie Boca, aflat la Mănăstirea Prislop. Un lucru șocant s-a petrecut chiar ieri și imaginile ajunge în spațiul public au lăsat pe toată lumea mască. Ce au făcut românii în ziua de Rusalii la Mormântul lui Arsenie Boca.

Grămezi de bani la mormântul lui Arsenie Boca

Românii au profitat de zilele libere și s-au dus să se roage la unul dintre cele mai cunoscute și frecventate lăcașe de cult din țara noastră. Conform informațiilor din presă peste 5000 de români au fost de Rusalii să se închine la cel supranumit „Sfântul Ardealului„.

Cei ce au venit să se roage la mormântul lui Arsenie Boca au ținut cont de superstiții și au lăsat bani chiar lângă lăcașul de cult. Numărul mare de oameni prezenți a făcut să apară mormane de bani în jurul mormântul lui Arsenie Boca. Oamenii prezenți au imortalizat momentul și au publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Chilia Părintelui Arsenie Boca, un loc impresionant

Părintele Arsenie Boca s-a născut pe data de 29 septembrie 1910, la Vata de Sus, lânga Brad, județul Hunedoara. Aceasta și-a început lucrarea la chilie în timp ce se afla la Mănăstirea Sâmbăta. În interiorul masivului de piatra, el împreună cu alți oameni care l-au ajutat a scobit o deschizătură pe care o lărgit-o în interior, cu intenția de a realiza o chilie în inima muntelui.

A renunțat pentru că a constatat că se infiltrează apă. Părintele a renunțat la această lucrare și din motivul acesta, dar și din teama de a nu se face o legătură greșita între partizanii care se ascundeau prin acești munți și el. Părintele Arsenie Boca a fixat un loc socotit de retragere, care până la urmă nu a fost de retragere, nici pentru el și nici pentru altcineva, pentru că e în apropiere o cabană turistică.”, a povestit Arhimandritul Teofil Paraian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: