Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante surprinse într-un supermarket din România. Un șoarece a fost filmat în timp ce savura o ciocolată, pe rafturile magazinului

Imagini șocante surprinse într-un supermarket din România. Un șoarece a fost filmat în timp ce savura o ciocolată, pe rafturile magazinului

Imagini șocante surprinse într-un supermarket din România

Imagini șocante surprinse într-un supermarket din România. Imagini revoltatoare au fost surprinse într-un supermarket Auchan, din Iuliu Mall Cluj. Un client a surprins momentul în care un șoarece mânca un baton de cicolată, pe rafturile magazinului.

Imagini șocante surprinse într-un supermarket din România. Un șoarece a fost filmat în timp ce savura o ciocolată, pe rafturile magazinului

Imagini șocante surprinse într-un supermarket din România. Într-o fotografie postată pe rețelele de socializare de un client al supermarket-ului Auchan, din Iuliu Mall Cluj se poate observa cum un șoarece savurează o ciocolată, pe rafturile magazinului. Se pare că astfel de evenimente nu au loc doar în Sectorul 1 al Capitalei, unde două rozătoare au fost filmate mâncând covrigi, ci și în Cluj. Animăluțul a fost observat de fetița bărbatului, care a vrut să cumpere dulciuri. “Fiica mea mi-a atras atenția ca pe raft este un șoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a transmis bărbatul, pentru stiridecluj.ro.

La scurt timp, magazinul Auchan a reacționat imediat și a precizat că a fost vorba despre un incident izolat. „Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.”, au precizat reprezentanții Auchan.

De asemenea, conducerea Auchan a precizat că în magazine se fac deratizări săptămânale, iar ultimul proces de deratizare al magazinului din Cluj a avut loc miercuri, 30.06.2021. „În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, au mai precizat cei de la Auchan.

Doi șobolani, filmați în timp ce mâncau covrigi într-un supermarket din Sectorul 1 al Capitalei

În urmă cu câteva săptămâni, bucureștenii s-au declarat revoltați după ce un client al unui magazin din Sectorul 1 al Bucureștiului a surprins momentul în care două răzotoare savurau un covrig pe raftul cu produse de panificație. Imaginile au fost postate în mediul online, iar la scurt timp, cei de la ANSVSA au închis magazinul și amendat cu 10.000 de lei. Conducerea supermarket-ului și-a cerut scuze față de clienți și a decis să închidă magazinul pentru deratizare. Cu toate că, spun reprezentanții, folosesc frecvent tot felul de soluții pentru a îndepărta rozătoarele. „Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla”, a transmis compania într-un comunicat.

Sectorul 1 al Capitalei se confruntă cu mai multe probleme de pe urma scandalului izbucnit între Primărie și societatea de salubrizare Romprest, care refuză să ridice gunoiul invocând restanțe de plată. Garda de Mediu a amendat atât Primăria Sectorului 1 cât și Romprest și a controlat toate celelalte primării ale Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: