Redactia.ro
Home » Știri » Imaginile care fac înconjurul internetului. Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le atacă țara

Imaginile care fac înconjurul internetului. Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le atacă țara

Imaginile momentului pe în toată mass-media. De când a început războiul, am văzut tot felul de filmulețe și fotografii din mijlocul acțiunii. Oameni care au luptat să-și apare țara și o fac în continuare.

De data aceasta, ucrainencele au întrecut sfatul autorităților și au fost filmate în timp ce făceau asta. Videoclipul s-a viralizat, iar acum au apărut reacții controversate.

Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le atacă țara

Dacă în urmă cu 3-4 luni, ucrainienii și ucrainencele căutau soluții din a face față armatei rusești, se pare că acum sunt mai liniștiți. Deși se află în plin război, sfidează lucrurile impuse de autorități și își trăiesc vara la maxim.

Unii motiveaza asta ca pe „Măcar să se bucure de vară că nu se știe ce urmează“ în timp ce alții îi consideră „nebuni că se expun riscului“.

Presa din Ucraina a transmis la începutul lunii iunie că autoritățile din Odesa le-au interzis locuitorilor să intre pe anumite plaje. Acolo s-ar afla mai multe mine plasate strategic pentru a apăra orașul de invazia rusă.

În ciuda sfaturilor primite de la autorități, se pare că ucrainenii nu țin cont că și-ar putea pierde viața. Așa că și-au pus costumele de baie, s-au dat cu protecție solară și au ieșit să facă plajă. Ba chiar mai mult, atât pe Instagram, cât și pe YouTube și Telegram circulă mai multe filmulețe care au devenit virale și în care apar ucrainence care fac adevărate ședințe foto la malul mării.

În imagini se vede clar cum se fac sediuni foto în apa mării. O tânără voluptoasă, probabil cu o comunitate mare de urmăritori în online, făcea un dans pe plajă care încălzea și mai tare atmosfera. Totul pentru a fi filmată. Iar mai apoi, bănuim, că videoclipul ar fi fost urcat pe o platformă precum Instagram sau Tik Tok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: