Redactia.ro
Home » Știri » Imaginile momentului cu un BMW care a intrat în restaurantul unui hotel şi a distrus tot (FOTO)

Imaginile momentului cu un BMW care a intrat în restaurantul unui hotel şi a distrus tot (FOTO)

GALERIE FOTO (3)

Un accident de circulație destul de ciudat a avut loc vineri seara la Băile Herculane. O mașină a intrat direct în restaurantul Minerva și a distrus localul.

Un șofer care voia să se cazeze la Hotelul Minerva la ieșirea din mașină a atins din greșeală schimbătorul de viteze, iar în timp ce dorea să umble la portbagaj, mașina a luat viteză și s-a pătruns prin geamurile restaurantului, producând pagube însemnate.

Avea un copil pe bancheta din spate

Alţi martori susţin că bărbatul, care avea pe bancheta din spate un copil de 6 ani, a vrut să iasă din parcarea hotelului. La un moment dat, din neglijenţă acesta a accelerat puternic, a pătruns pe uşa de acces a restaurantului şi s-a oprit în interior, unde a zdrobit mai multe mese, scaune, dar şi alte obiecte.

Atât şoferul cât şi copilul nu au fost răniţi, iar în momentul impactului, nu se afla nicio persoană prin preajmă. Bărbatul a fost testat cu etilotestul dar şi cu aparatul drugtest, iar rezultatele au fost negative. Acum este bun de plată.

Accident cumplit la Măgurele

Două persoane a murit, joi seară, iar o a treia este rănită, în urma unui accident cumplit petrecut la Măgurele, pe șoseaua Atomiștilor. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că doi bărbați, unul dintre ei fiind șofer, au murit la impactul dintre două autoturisme.

Cele două victime aveau 24, respectiv, 32 de ani. Celălalt bărbat în vârsta de 60 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurăriloe în care s-a produs tragedia.

Dintr-un autoturism Dacia Logan care a fost implicat în accident a rămas doar jumătatea posterioară, iar persoanele aflate în acesta au suferit leziuni extrem de grave.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: