Redactia.ro
Home » Știri » Imaginile virale pe TikTok! O familie s-a trezit cu un piton uriaș pe acoperișul casei. Cum a fost filmată reptila de cinci metri

Imaginile virale pe TikTok! O familie s-a trezit cu un piton uriaș pe acoperișul casei. Cum a fost filmată reptila de cinci metri

Imaginile virale pe TikTok! O familie s-a trezit cu un piton uriaș pe acoperișul casei. Cum a fost filmată reptila de cinci metri

Imaginile care au devenit virale pe TikTok le-au dat multora fiori! O familie din Australia s-a trezit cu un piton uriaș chiar pe acoperișul casei lor. 

O familie din Queensland, Australia, a avut parte de o întâmplare ca-n filmele de groază! Atunci când au ajuns acasă, și-au dat seama că pe acoperișul casei lor se află un piton gigant, de aproximativ cinci metri. Reptila i-a șocat pe toți cei prezenți, iar unii au început să o filmeze. Imaginile cu șarpele respectiv au devenit rapid virale pe TikTok, iar comentariile pe celebra rețea de socializare au curs în valuri.

Cum s-a trezit o familie cu un piton uriaș pe acoperișul casei

O familie din Queensland, Australia, au filmat o scenă care a devenit rapid virală pe TikTok, dar sigur nu și-ar fi dorit să se întâmple așa ceva! Asta pentru că au surprins un piton uriaș, de aproximativ cinci metri, care se plimba nestingherit chiar pe acoperișul casei lor. Momentan nu se știe exact cum a ajuns reptila acolo, dar continentul australian este recunoscut pentru animalele bizare, care sunt extrem de periculoase pentru oameni.

Șarpele se târa pe acoperiș, apoi s-a îndreptat către copacii din grădină și s-a târât spre vârfurile acestora. După ce a ajuns în copaci, a plecat de lângă casa celor care priveau înspăimântați această scenă, conform Daily Mail.

Cum au reacționat martorii acestui eveniment bizar

La un moment dat, unul dintre copii a început să plângă când reptila și-a îndreptat capul spre familia care privea înspăimântată ce se întâmplă, iar pe fundal se aude vocea unui bărbat care îi spune celui mic să fie curajos.

După ce a ajuns pe vârful primului copac, pitonul gigant și-a ridicat coada de pe acoperiș și s-a oprit să-i privească pe cei care îl filmau, apoi s-a strecurat spre al doilea copac.

„Cum vom scăpa de el? Tati poate să îl prindă”, spune un copil pe înregistrarea postată pe TikTok.

„Nu, dragule, nu se poate. Tati se teme de șerpi”, îi răspunde unul dintre adulți.

Filmarea a devenit rapid virală pe TikTok, cu titlul: „Doar în Australia poți să vezi un șarpe de cinci metri într-o suburbie”. Până în acest moment, a primit peste un milion de like-uri și a fost văzută de 20 de milioane de ori. Asta înseamnă că persoana care a postat-o a câștigat aproximativ 900 de dolari din vizualizări.

Oameni din întreaga lume au reacționat când au văzut clipul din Australia, unii chiar comparând pitonul uriaș cu un advărat dinozaur.

Sursă foto: Daily Mail

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: