Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Implantul megagen, tehnologie inovatoare pentru dantura perfectă

Implantul megagen, tehnologie inovatoare pentru dantura perfectă

Implantul reprezintă cea mai bună modalitate de înlocuire a dinților lipsă și de a recăpăta zâmbetul perfect pe care l-ai avut înainte de apariția unor probleme stomatologice. Tehnicile inovatoare utilizate astăzi în lumea medicinei fac ca pacienții să aibă parte de rezultate deosebite, iar cele mai mari probleme stomatologice pe care le ai să poată fi rezolvate rapid, sigur și eficient.

Din această categorie face parte și implantul megagen, o tehnică medicală stomatologică nouă utilizată pentru pacienții care au nevoie de un zâmbet perfect și de o dantură sănătoasă. 

Implantul dentar, tratamente inovative pentru o dantură sănătoasă

Un implant dentar este, de fapt, un mic șurub din titan care este plasat de către un medic specialist stomatolog în maxilar, acesta având rolul de a acționa în același mod în care funcționează rădăcina naturală a dintelui, fiind fixă și permanentă. Șurubul implantat se integrează cu timpul în osul maxilarului, creând astfel o bază solidă, durabilă pentru protezele sau coroanele dentare care urmează a fi puse.  

Implantul dentar funcționează în același mod în care funcționează dinții naturali, pacientul având posibilitatea de a mușca și de a mesteca normal, fără a simți vreun disconfort, așa cum se întâmplă, de cele mai multe ori, în cazul unor proteze dentare. Mai mult decât atât, implanturile ajută la protejarea dinților naturali adiacenți, prevenind deteriorarea acestora și menținând maxilarul sănătos. 

Implantul MegaGen, cea mai nouă tehnologie de realizare a implanturilor

Un implant megagen reprezintă cea mai nouă soluție din domeniul stomatologic pentru înlocuirea dinților lipsă, performanțele chirurgicale realizate în acest sens fiind cele mai mari. Pentru realizarea implanturilor, MegaGen propune tehnologiile cele mai noi care au în vedere dezvoltarea și producerea de dispozitive medicale necesare în vederea realizării unor proceduri medicale complexe. 

Implanturile MegaGen au numeroase beneficii de care se pot bucura pacienții din întreaga lume. Este vorba despre tehnici care au în vedere realizarea sigură a implantării dinților, suprafața fiind total curată, fără niciun reziduu de acid. În implanturile MegaGen se adaugă ioni de calciu, ceea ce duce la realizarea unei reacții chimice naturale, fapt benefic în vederea creșterii osoase rapide în jurul implantului – osteointegrarea se realizează astfel rapid și sigur. Altfel spus, acest implant implică o integrare naturală și extrem de rapidă a osului, respectiv o integrare puternică devenind astfel prima soluție la care apelează cei mai buni profesioniști în domeniu, totul în avantajul pacienților care au parte de cele mai bune tratamente stomatologice

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini