Redactia.ro
Home » Știri » În ce culori va fi disponibil noul Iphone 14. Noul telefon va fi lansat de Apple în toamnă

În ce culori va fi disponibil noul Iphone 14. Noul telefon va fi lansat de Apple în toamnă

Apple, reacţie despre telefoanele ude puse în orez. Cum trebuie uscat, de fapt, un iPhone
În afară de data de lansare a viitorului iPhone, puține lucruri despre viitoarele telefoane Apple inspiră mai multe speculații decât culorile în care va fi disponibil fiecare nou model. Și, deși mai sunt câteva luni până la lansarea iPhone 14, zvonurile despre culorile noilor telefoane sunt deja în curs de desfășurare.

Când va fi lansat noul iPhone 14

Este ușor să ne dăm seama de ce se vorbește atât de mult despre culori de fiecare dată când se pregătește un nou iPhone – în afară de ecranul iPhone 14, culorile vor fi primul lucru pe care îl vom vedea din cele mai recente dispozitive Apple. Ele reprezintă șansa Apple de a pune o amprentă unică pe această rundă de actualizări, mai ales că se așteaptă ca iPhone 14 să semene foarte mult cu predecesorul său, iPhone 13.

Camera foto principală de la iPhone 14 va avea 48MP

Culorile iPhone 14 nu vor fi cea mai mare caracteristică a noilor telefoane Apple – nu în condițiile în care modelele Pro sunt pe cale să primească o cameră principală de 48 MP și un nou procesor A16, în timp ce un model iPhone 14 Max ar putea aduce un telefon mai accesibil de 6,7 inchi în gama Apple. Dar ele vor juca un rol în prima noastră impresie despre noile telefoane atunci când vor sosi în cursul acestui an.

În ce culori va fi disponibil noul iPhone 14

Așadar, la ce ne putem aștepta în ceea ce privește culorile iPhone 14? Primele zvonuri nu sugerează o abatere radicală de la culorile pe care le avem acum, cu o singură mare excepție. Înțelegând că mai multe opțiuni de culoare ar putea apărea între timp și data lansării iPhone 14, iată ce am auzit până acum despre presupusele alegeri de culoare ale Apple pentru următoarele sale telefoane.
Cel mai proeminent zvon privind culoarea iPhone 14 a apărut în aprilie, când o postare Weibo, acum ștearsă, reperată de AppleTrack, a susținut că o opțiune de iPhone mov era pe drum. Aceeași postare de pe rețeaua de socializare chineză a prezis, de asemenea, că Apple va schimba actuala culoare albastru închis a iPhone 13 cu un albastru mai mult de cer.
Nu doar iPhone 14 ar urma să primească o schimbare de culoare mov. Același zvon susține că iPhone 14 Pro va include o opțiune violet, deși probabil o nuanță mată mai închisă, în concordanță cu stilul telefoanelor Apple Pro.

Zvonurile privind culoarea mov de la iPhone 14

Aceasta nu ar fi prima dată când Apple face modele de iPhone mov. În primăvara anului 2021, compania a lansat versiuni mov ale iPhone 12 și iPhone 12 mini la șase luni după ce telefoanele au debutat inițial. (Apple a repetat acest truc în această primăvară cu iPhone 13 și iPhone 13 Pro, doar că de data aceasta noua nuanță a fost verde). iPhone 11 a venit, de asemenea, în varianta mov.
În luare de cuvânt, MacRumors a rezumat în luna mai situația zvonurilor privind culorile iPhone 14 de până acum, adăugarea opțiunii violet fiind cea mai radicală schimbare. În rest, raportul prezintă opțiunile negru, alb, albastru și roșu care alcătuiesc actualele secțiuni iPhone 13 și iPhone 13. Culorile roz și verde ar urma să fie abandonate de această dată.

Culorile iPhone 14, explozie de originalitate

În ceea ce privește iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, noua nuanță violet s-ar alătura argintiu, auriu și grafit ca opțiuni de culoare raportate. Atât culoarea Sierra Blue, disponibilă încă de la lansarea iPhone 13 Pro, cât și versiunea Alpine Green introdusă în primăvară ar fi abandonate din gamă.
Rămân două sloturi pentru modelele standard de iPhone și o opțiune rămasă pentru modelele Pro. Având în vedere că nuanța violet este singurul zvon persistent în acest moment, se pare că atât iPhone 14, cât și iPhone 14 Pro vor avea această culoare, deși ne așteptăm ca versiunea Pro să fie mai discretă.
În ceea ce privește restul culorilor de la iPhone 14, probabil că acestea se vor reduce la cele trei culori actuale – albastru, roz sau verde – s-a vândut cel mai bine pentru iPhone 13. Nu am exclude ca albastrul să fie singurul supraviețuitor, deși nu suntem siguri de zvonul albastru cer care a apărut pe Weibo în aprilie. Cu toate acestea, iPhone 13 verde ni se pare destul de elegant și nu ne-ar plăcea să îl vedem dispărând atât de repede după ce a sosit.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: