Redactia.ro
Home » TV » În ce relație au rămas Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu. Fostul prezentator ține legătura cu copiii prin telefon

În ce relație au rămas Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu. Fostul prezentator ține legătura cu copiii prin telefon

După ce au prezentat în cuplu știrile, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu s-a despărțit și au luat-o pe drumuri separate. Iar viața chiar l-a dus departe pe fostul prezentator TV. Mai exact, la 9.000 kilometri distanță, în Africa de Sud. Așa se face că ține legătura cu copiii doar prin telefon. Dar iată ce a spus Andreea Berecleanu despre relația în care au rămas.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu s-au despărțit după 15 ani de căsnicie. Iar motivul despărțirii a fost prezentat de avocatul care a apărat-o pe prezentatoarea de știri. Se pare că Andrei Zaharescu a înșelat-o pe Andreea Berecleanu. A fost un divorț destul de discret, însă deloc ușor. Cei doi foști soți au avut multe procese.

Fostul soț al Andreei Berecleanu și-a refăcut viața la 9.000 de km distanță, în Africa de Sud. Este consul acolo de mai bine de 7 ani, are un băiețel cu noua sa parteneră. Însă Andrei Zaharescu a ținut legătura mereu cu Petru și Eva, copiii lor, lucru dezvăluit chiar și de Andreea Berecleanu.

În ce relație au rămas Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu

“În momentul în care eu am divortat, fostul meu sot a plecat din tara, deci contactul nu a mai fost direct, fizic, doar telefonic. Si ei (copiii) au trait alaturi de noua familie formata, de mine si de Ctin. Au fost foarte bine primiti de ctin si s-au simtit natural foarte bine alaturi de el. El nu și-a atribuit nici o secunda, nici atunci si nici în zilele noastre, au trecut 8 ani din acel moment, rolul de tată, pentru că tatăl lor a existat 100% în viața lor. Ci de prieten foarte bun si a incercat mereu sa le fie un exemplu. Si a reusit lucru acesta. A mai contat foarte mult ca ei au tinut contactul permanent cu tatal lor.”, a dezvăluit Andreea Berecleanu în podcastul lui Damian Drăghici.

Andrei Zaharescu, consulul României în Africa de Sud
De ani buni, Andrei Zaharescu este consul al României în Africa de Sud, la Cape Town. Și-a refăcut viața cu Cosmina Ionescu și au un băiețel de 6 ani.
La rândul ei, și Andreea Berecleanu s-a recăsătorit cu medicul Constantin Stan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: