Redactia.ro
Home » TV » Încă o apropiere suspectă la Survivor România 2022? Cuvintele lui Cătălin Zmărăndescu către Elena Chiriac, imediat ce s-a întors din exil

Încă o apropiere suspectă la Survivor România 2022? Cuvintele lui Cătălin Zmărăndescu către Elena Chiriac, imediat ce s-a întors din exil

GALERIE FOTO (2)

Fanii emisiunii Survivor România au observat o nouă apropiere suspectă în Jungla Dominicană. Și de această dată, este vorba despre doi faimoși. Mai exact, Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac.

Fanii Survivor România 2022 au observat că cei doi faimoși Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac se susțin mereu. Nu de puține ori, cei doi co-echipieri au fost surprinși în timp ce se sfătuiau. Totodată, s-a vorbit și de faptul că aceștia formează o bisericuță.

Cum era de așteptat, au apărut zvonuri potrivit cărora între cei doi s-ar fi înfiripat o relație mult mai apropiată decât o sinceră prietenie. Iar acest fapt a fost întărit și de afirmațiile făcute de ex-Faimoasa Andreea Tonciu, după întoarcerea ei din Jungla Dominicană.

Bruneta care și-a testat la rândul ei limitele la Survivor România 2022 a susținut că apropierea dintre cei doi Faimoși nu este deloc firească.

”N-am nicio părere despre Elena. N-o cunosc pe fata asta. Doar că îmi pare că la 19 ani s-a băgat într-un grup care….Tot nu sunt de acord cu niște chestii. Nu mi-a plăcut că, de la început, ea s-a dus și a dormit non-stop numai lângă Cătălin. Ceea ce mi se pare aberant.

Om cu însurat, cu copil acasă, tu, fată de 19 ani, să dormi lângă el? Nu mi se pare corect. Am încercat să mă împrietenesc cu ea. Eu nu am respins-o”, a spus Andreea Tonciu.

Încă o apropiere suspectă la Survivor România 2022? Cuvintele lui Cătălin Zmărăndescu către Elena Chiriac, imediat ce s-a întors din exil

Dar se pare că relația dintre Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac ar fi doar o strânsă relație de prietenie.

Iar după ce a fost exilat, a existat un moment în care poate susține acest lucru.

Cătălin Zmărăndescu a ajuns să fie exilat la Survivor România 2022, iar atunci când a revenit în tabăra Faimoșilor, prima care l-a întâmpinat pe fostul bodybuard al lui Gigi Becali a fost chiar Elena Chiriac.

”Ce dor mi-a fost de tine”, i-a spus Cătălin colegei sale, care l-a primit cu zâmbetul pe buze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: