Redactia.ro
Home » TV » Încă o plecare de la PRO TV! Prezentatorul și-a dat demisia după 15 ani

Încă o plecare de la PRO TV! Prezentatorul și-a dat demisia după 15 ani

Încă o plecare de la PRO TV! Prezentatorul și-a dat demisia după 15 ani

Încă o plecare de la PRO TV. Un cunoscut prezentator își ia ”la revedere” de la ProTV sâmbătă, 26 octombrie. Atunci se încheie cel de-al 13 sezon pe care l-a prezentat.

George Buhnici, căci despre el este vorba, prezentatorul emisiunii ”iLikeIT” nu a dorit să ofere prea multe detalii. Însă, a pus că a avut parte de o mulțime de realizări deosebite de-a lungul celor 15 ani petrecuți în trustul PRO. După cum spunea chiar el, a reușit să devină jurnalist de investigații cu ajutorul echipei Știrilor ProTV, dar capitolul său «iLikeIT» s-a încheiat.

Citește și: Cum arată acum fosta soție lui Mihai Neșu, care l-a părăsit la câteva luni după ce a rămas paralizat. S-a mutat în America și a uitat complet de fotbalist

Încă o plecare de la PRO TV! Prezentatorul și-a dat demisia după 15 ani

”Voi reveni cu detalii după anunțul oficial al Pro TV” , a declarat George Buhnici pentru paginademedia.ro.

“Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici. Le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea «iLikeIT» se încheie pentru mine!”,a spus George Buhnici pentru stirileprotv.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: