Redactia.ro
Home » Știri » Încă o veste proastă în Săptămâna Mare. Încă un copil din București a pierdut lupta cu o boală necruțătoare

Încă o veste proastă în Săptămâna Mare. Încă un copil din București a pierdut lupta cu o boală necruțătoare

Alertă de botulism în România.

O veste tragică zguduie sufletele unei familii din București și îi îndoliază pe toți cei care află de această poveste de durere. Fabian, un tânăr în vârstă fragedă, s-a stins din viață după o luptă eroică împotriva cancerului.

O tragedie devastatoare pentru o familie din București

Încă o tragedie zguduie liniștea unei familii din capitală, Fabian pierzând lupta împotriva cancerului la o vârstă fragedă. După o bătălie îndelungată și dificilă, vestea tragică a decesului băiatului a lovit familia în plin, iar durerea lor este de neînchipuit.

Familia a trăit un coșmar pe parcursul ultimului an, sperând că Fabian va învinge boala cruntă. Diagnosticat cu cancer în urmă cu un an, băiatul a purtat o luptă eroică împotriva bolii, dar, în cele din urmă, organismul său a cedat, iar tragedia a lovit în plin chiar în Joia Mare, aducând un gol imens în sufletele celor dragi.

O luptă grea și un sfârșit tragic

Tânărul Fabian a fost susținut pe tot parcursul luptei sale, atât de familie, cât și de prieteni și colegii de la echipa de box. Diagnoza sa, o tumoră embrionară a sistemului central, a fost un șoc pentru toți cei implicați, iar evoluția sa în ultima săptămână a adus o grea suferință tuturor celor care îl cunoșteau.

Echipa de box, antrenorul și colegii săi au fost alături de Fabian până în ultimele clipe, încercând să aducă un strop de alinare în suferința lui. Vizitele lor în spital și sprijinul lor au fost un exemplu de solidaritate și prietenie în fața durerii.

”Acum câteva ore, am trăit cele mai grele momente din viața mea. Am barbă albă… am avut multe greutăți, dar nici una nu a fost ca ce am trăit acum câteva ore, nici măcar la Colectiv. În primul rând, vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de Faby, copilul de la mine de la sală, unde el a practicat boxul chiar și când era foarte bolnav. El, acum câteva ore, a plecat la Bunul Dumnezeu. După foarte mult chin și durere, știam ca astăzi urmează finalul. Știam. Simțeam ne rugăm neîncetat, ne dădeam curaj toți.”, a declarat antrenorul lui Fabian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: