Redactia.ro
Home » Monden » Încă o veste tristă în această dimineață. S-a stins din viață actrița venerată de toți. Fanii săi sunt împietriți de durere

Încă o veste tristă în această dimineață. S-a stins din viață actrița venerată de toți. Fanii săi sunt împietriți de durere

barbara young

Vește-șoc. Doliu imens în televiziune. Actrița Barbara Young, care a jucat în „Coronation Street” și „Last of the Summer Wine”, a murit la vârsta de 92 de ani.

Fiica ei, Liza Pulman, a spus că actrița a murit după ce a primit „îngrijiri remarcabile” la Spitalul Addenbrooke din Cambridge, notează BBC.

Barbara Young a jucat în numeroase seriale de televiziune

Young, care a lucrat și la „Family Affairs”, „Doctors and Casualty”, a fost descrisă de Liza Pulman pe Instagram drept „frumoasă, strălucitoare, cu opinie, tare, caldă și talentată”.

Născută pe 9 februarie 1931, Barbara Young a avut diverse roluri de-a lungul anilor. A jucat în serialul britanic Coronation Street, inclusiv în rolul Barbara Platt, mama lui Martin Platt, care s-a căsătorit cu Gail și, cel mai recent, ca prietena Ritei Sullivan, Doreen Fenwick.

Barbara a fost, de asemenea, binecunoscută pentru rolul Stellei în Last Of The Summer Wine, difuzat din 2008 până în 2010. În serial, ea s-a făcut remarcată pentru garderoba ei strălucitoare și părul colorat și a adoptat o abordare liberă a vieții.

Barbara Young s-a făcut remarcată prin garderoba sa strălucitoare

Liza Pulman, care este cântăreață, a spus: „Doar pentru a le spune oamenilor, mama mea frumoasă, genială, cu opinii, tare, caldă, talentată și unică a murit joi seara, la 22:30.”

„Eu și sora mea Cory am fost lângă patul ei de spital timp de 30 de ore și, în cele din urmă, așa cum se întâmplă atât de des, a murit în absența noastră cu o asistentă frumoasă pe nume Mercy, care o îngrijea”., a transmis ea pe Instagram.

Barbara Young era văduvă de 43 de ani. De 30 de ani renunțase la fumat, iar pe alcool nu mai pusese gura de 20 de ani, după cum a mărturisit fiica sa. „Niciodată nu a fost o bătaie de cap și îmi place să cred că acum stă cu tatăl meu și beau împreună un martini și fumează o țigară.”, a mai spus Liza Pulman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: