Redactia.ro
Home » Știri » Încă un urs a fost lovit de mașină. Este al patrulea caz în care un urs este implicat într-un accident

Încă un urs a fost lovit de mașină. Este al patrulea caz în care un urs este implicat într-un accident

GALERIE FOTO (2) Încă un urs a fost lovit de mașină. Este al patrulea caz în care un urs este implicat într-un accident

Încă un urs a fost lovit de mașină. Un urs a fost lovit joi seara de o mașină, pe E60, în localitatea Găiești din județul Mureș. Din fericire, animalul nu a fost rănit grav și a fost tranchilizat. Acesta este al patrulea caz în care un urs este implicat într-un accident cu un autoturism în ultimele zile.

Încă un urs a fost lovit de mașină. Este al patrulea caz în care un urs este implicat într-un accident

Un urs brun a fost lovit joi seara de o mașină pe E60, în județul Mureș. Potrivit Prefecturii Mureș, animalul sălbatic este viu.

Ursul este în viață, a fost tranchilizat și în acest moment este transportat la Grădina Zoologică din Târgu-Mureș. Autoturismul implicat în accident este înmatriculat în București. Erau doi pasageri, nu au fost răniți, autoturismul a fost avariat”, au anunțat reprezentanții Biroului de Presă al Prefecturii Mureș.

După producerea accidentului,Prefectura Mureș a declarat că a dispus declanșarea procedurilor imediate de intervenție la fața locului.

Un urs a fost lovit de mașină și lăsat să agonizeze 15 ore în stradă

În urmă cu câteva zile, un alt urs a fost lovit de o mașină, iar animalul a fost lăsat aproape o zi să agonizeze la locul accidentului. Ulterior, vănători au decis să-l împuște. Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunțat demiterea prefectului din Harghita. Această hotărâre a venit după ce autoritățile județene nu au gestionat cum trebuie situația ursului lovit de o mașină, iar animalul a suferit ore întregi.

De asemenea, un al treilea accident a avut loc în județul Mureș, unde un urs a murit după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul care a lovit ursul se întorcea acasă de la Cluj.

Citeste si:Când a aflat cine era chelnerița la care a țipat, a fugit de rușine

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini