Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Incendiu devastator la un depozit de mobilă din Timiş. Oamenii au crezut că vor arde de vii: ”Erau flăcările cât blocul. Ardeam toți!” VIDEO

Incendiu devastator la un depozit de mobilă din Timiş. Oamenii au crezut că vor arde de vii: ”Erau flăcările cât blocul. Ardeam toți!” VIDEO

Sâmbătă seară, 28 septembrie 2024, un incendiu devastator a făcut scrum un depozit de mobilă din Timiş. Focul a fost atât de puternic, încât a afectat şi maşinile care erau parcate în stradă. În plus, focul se putea extinde și la locuințele din zonă. 

Incendiu puternic la un depozit de mobilă din Timiş

S-a dat alarma sâmbătă noapte în comuna Dumbrăvița, de lângă Timișoara, după ce un depozit cu materiale pentru mobilă a luat foc. Suprafaţa totală afectată a fost de 250 metri pătraţi. Pompierii s-au luptat cu greu cu focul și au reușit să-l lichideze înainte de a se propaga la casele din zonă.

Alin Guzu, adjunct șef centru operațional ISU Timiș: ”Este vorba despre o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați la acest depozit”. Din nefericire, în urma incendiului au fost afectate autoturismele parcate pe stradă, transmit cei de la ISU Timiș. Nu s-au înregistrat victime.

Hala a fost distrusă în totalitate

“La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă 30 de pompieri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Timişoara cu 7 autospeciale de stingere, o autoscară mecanică şi un echipaj SMURD.

La sosirea la locul evenimentului s-a constatat ca incendiul se manifesta generalizat la un spaţiu de depozitare, nivel parter, pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp, cu pericol de propagare la clădirea învecinată”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Oamenii din zonă au crezut că vor arde de vii

Flăcări uriașe amenințau și casele din jur. Localnicii s-au panicat că agoniseala de-o viață se va face scrum. Pompierii au reușit să stingă vâlvătaia înainte să se întâmple o tragedie.

“A pocnit, a bubuit. M-am uitat aici, am văzut că ardea deja depozitul din vecini. Am sunat la 112, în câteva minute a luat foc. Flăcările erau cât blocul. Chiar am crezut că ia foc și locuința noastră”, a declarat speriat unul dintre vecini, scrie știrileprotv.ro. 

”Am doi copii mici în casă. Am crezut că o să luăm foc, sincer. Oricum stăm aici, pentru că ne e frică că a sărit vreo scânteie. Au explodat, au vopsele înăuntru, au materiale de mobilă, au mașini vechi lăsate aicia”, a spus o altă femeie.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: