Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu în secția de psihiatrie a Spitalului Oradea

Incendiu în secția de psihiatrie a Spitalului Oradea

GALERIE FOTO (2) Incendiu în secția de psihiatrie a Spitalului Oradea

Incendiu în secția de psihiatrie a Spitalului Oradea. Incendiul a izbucnit în noaptea de joi spre vineri în secția exterioară de psihiatrie a Spitalului Municipal Oradea.

Incendiu în secția de psihiatrie a Spitalului Oradea

Joi noaptea, un incendiu a izbucnit în secția exterioară de psihiatrie a Spitalului Municipal Oradea. Potrivit ISU Bihor, 24 de persoane au fost evacuate, iar trei persoane au fost rănite.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Cameria Roșca, a precizat că pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul. Focul a izbucnit într-un salon cu patru paturi de la Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Municipal Oradea. Trei dintre pacienți au fost transportați la UPU Oradea cu arsuri pe corp.

„O persoană a suferit arsuri de gradul III pe 40% din suprafaţa corporală. O persoană cu arsuri de gradul II la nivelul feţei şi căilor respiratorii. Iar cea de-a treia victimă a fost intoxicată cu fum. Cauza probabilă a incendiului a constituit-o fumatul în locuri nepermise”, a spus Roşca.

Doi angajați ai spitalului, un asistent medical și un îngrijitor, au fost răniți după ce au încercat să salveze pacienții. Cei doi s-au simțit rău, motiv pentru care au fost transportați la UPU.

La Spitalul Clinic Municipal Gavril Curteanu Oradea, a declanșat o anchetă internă. Potrivit anchetatorilor, incendiul ar fi izbucnit din cauza unei țigări aruncate.

Citeste si:Incendiu puternic la groapa de gunoi din Caracal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini