Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu la un resort din Antalya. Acolo se aflau și români în vacanță! Ce s-a întâmplat cu ei

Incendiu la un resort din Antalya. Acolo se aflau și români în vacanță! Ce s-a întâmplat cu ei

Clipe de groază pentru românii aflați în vacanță la un resort din Kemer, Turcia. Aceștia au fost evacuați de urgență din cauza unui incendiu puternic. Stațiunea Kemer se află la 40 de km de Antalya și este una dintre cele mai aglomerate. 

Incendiu la un resort din Antalya

Incendiu puternic în stațiunea Kemer din Turcia! Turiștii care se aflau acolo, printre care și români, au fost evacuați din cauza unui incendiu care a izbucnit la locație. Stațiunea este cunoscută prin viața de noapte explozivă și restaurantele moderne. Momentan, nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului.

Din cauza flăcărilor mari, turiștii au stat în costumele de baie și cu prosoapele pe ei până seara târziu. În plus, turcii au interzis ca cei prezenți la fața locului să nu fotografieze sau să filmeze incendiul.

„Asigurarea standard nu acoperă astfel de cazuri astfel ca pierderea distrugerea etc hainelor, bijuteriilor etc a turistului român cu asigurarea standard medicală și biletul eliberat de agenția de voiaj devin insuficiente. Turiștii surprinși la piscină au stat în costumele de baie și cu prosoapele pe ei până seara târziu”, au declarat surse de la fața locului pentru Gândul.

Turiștii au trăit momente de panică

Guvernatorul Antalya, Hulusi Sahin, a anunțat că „unii oaspeți afectați de fum au ieșit la balcoanele camerelor lor”. Turiștii blocați în camerele lor din hotel cu fum dens au fost coborâți de la balcoane cu scări.

„Un număr mare pompieri, de sanitari și de jandarmi au fost trimiși la hotel, unde erau cazați numeroși turiști. Turiștii, care își acopereau gura, au ieșit la balcoane și au cerut ajutor celor de afară”, notează presa din Turcia.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: