Redactia.ro
Home » Știri » Incident șocant la o grădină zoologică din China. Câini vopsiți pentru a înșela vizitatorii

Incident șocant la o grădină zoologică din China. Câini vopsiți pentru a înșela vizitatorii

O grădină zoologică din China a atras atenția internațională după ce s-a descoperit că angajații acesteia au vopsit câini pentru a-i face să arate ca niște lei, într-un efort de a înșela vizitatorii. În urma unor fotografii și plângeri venite din partea publicului, acest incident a devenit viral, generând critici masive la adresa administrației grădinii zoologice.

Vopsirea câinilor: metoda prin care s-a încercat inducerea în eroare

Vizitatorii au fost șocați să descopere că ceea ce trebuia să fie un leu african impunător era, de fapt, un câine tibetan vopsit pentru a semăna cu un leu. Această practică a generat revolta publicului și a fost interpretată ca o metodă de inducere în eroare, menită să atragă vizitatori sub false pretexte. Vizitatorii au realizat rapid înșelătoria, iar fotografiile cu câinii vopsiți au devenit virale pe rețelele sociale, stârnind indignarea globală.

După ce incidentul a ieșit la lumină, reacțiile au fost extrem de critice la adresa grădinii zoologice, care a fost acuzată de practici inumane și de exploatarea animalelor. Vizitatorii s-au arătat dezamăgiți și furioși că au plătit bilete pentru a vedea animale exotice autentice și au fost înșelați în mod flagrant. Autoritățile chineze au anunțat că vor deschide o anchetă în legătură cu acest caz, pentru a investiga posibilele încălcări ale reglementărilor privind protecția animalelor.

Impactul asupra imaginii grădinilor zoologice din China

Acest incident a afectat grav reputația grădinilor zoologice din China, care se confruntă deja cu critici legate de tratamentul și condițiile de trai ale animalelor. Practici precum vopsirea câinilor pentru a părea lei ridică semne de întrebare în legătură cu integritatea și etica acestor instituții. În urma incidentului, se cere o reglementare mai strictă a modului în care grădinile zoologice își tratează animalele și își prezintă exponatele publicului.

Acest caz reflectă o problemă mai amplă legată de modul în care animalele sunt tratate și utilizate pentru divertisment, provocând o discuție despre etica și responsabilitatea grădinilor zoologice la nivel global.

@dailymail A Chinese zoo has sparked fury after it painted dogs black and white and presented them as pandas. A video shared on YouTube shows the puppies with black ears, limbs, and ears and with dark circles around their eyes. Visitors said they became suspicious when the ‘pandas’ started panting in their enclosure. When quizzed, the zoo admitted that they had dyed two Chow Chows, a type of spitz dog from northern China with a thick coat. The zoo, however, has denied they misled people as they never claimed the dogs were pandas, explaining instead they were ‘panda dogs’. #panda #pandas #zoo #dogs #chowchow #animalsoftiktok #news #chinazoo #china ♬ I am sneaking into you Pink Panther Parody – moshimo sound design

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: