Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei ca Andra să-ți cânte la nuntă 

Incredibil! Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei ca Andra să-ți cânte la nuntă 

andra

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar cei care doresc să o audă cântând la evenimente private, în familie, trebuie să scoată din buzunare o sumă impresionantă. Iată ce sumă cere artista pentru a-și încânta fanii!

Incredibil! Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei ca Andra să-ți cânte la nuntă

Andra este frecvent solicitată pentru a performa la diverse tipuri de evenimente, inclusiv concerte sau petreceri private. Datorită nivelului său de experiență, profesionalismului și talentului demonstrat, Andra a stabilit un preț pentru serviciile sale care nu este accesibil pentru toată lumea. Așadar, cei care doresc să o invite pe Andra la evenimente private trebuie să știe că tariful vedetei se ridică la aproximativ 12.000 de euro! Loredana, cunoscută pentru vocea plină de viață și show-urile spectaculoase pe care le organizează cere 12.500 de euro, iar Ștefan Bănică Junior ar solicita nici mai mult nici mai puțin de 10.000 de euro!

Un admirator devotat al lui Tzancă Uraganu a dezvăluit detaliile privind onorariul solicitat de artist pentru a performa la evenimente private. Conform informațiilor, pentru o prestație de o oră la un botez sau o nuntă, Tzancă Uraganu cere aproximativ 12.000 de euro.

„Dacă tu nu-ți permiți, crezi că toată lumea nu-și permite. Dacă cerem 12.000 pe patru ore, cerem pentru că avem de plătit taxe, impozite. Noi plătim impozit la stat. Eu iau bani numai în firmă, nu iau bani în mână, avem și noi de plătit. Dăm 10%-20% la stat pentru că așa e normal și legal. De asta cerem prețuri. Suntem mai mulți în orchestră, suntem atâția băieți. Dacă nu îți permiți, du-te și ia pe cine îți permiți”, ar fi declarat artistul.

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț sunt nelipsite de la nunți. Ce sumă cer pentru un recital de două ore

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău sunt două cântărețe apreciate în zona Ardealului și sunt nelipsite de la nunți Mirii ajung să-și stabilească datele nunților lor în funcție de disponibilitatea celor două artiste. Tarifele percepute de ambele cântărețe sunt similare, fiecare solicitând 1.500 de euro pentru a susține un recital solo. Cu toate acestea, există diferențe în ceea ce privește prestația instrumentiștilor.

Atât Georgiana cât și Vlăduța au posibilitatea de a câștiga până la 7.000 de euro pentru o reprezentație la o nuntă, în anumite circumstanțe specifice. Georgiana Lobonț are un program de două ore, împărțite în reprize de câte 45 de minute, și solicită între 5.000 și 7.000 de euro, în funcție de clauzele din contract, care includ , printre altele, și costurile echipei de instrumentiști.

Sursă foto Fanatik

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: