Redactia.ro
Home » Stil de viață » Incredibil! Ce a primit la micul dejun o turistă cazată într-un hotel din Eforie Nord, cu 370 lei/noapte: ”Atât ai plătit, atât mănânci”

Incredibil! Ce a primit la micul dejun o turistă cazată într-un hotel din Eforie Nord, cu 370 lei/noapte: ”Atât ai plătit, atât mănânci”

GALERIE FOTO (2)

De necrezut! Ce a primit la micul dejun o turistă cazată într-un hotel din Eforie Nord, cu 370 lei/noapte. Femeia a avut parte de un șoc atunci când a văzut ce trebuie să mănânce la micul dejun.

Ce a primit la micul dejun o turistă

O turistă a avut parte de un șoc atunci când a văzut ce trebuie să mănânce la micul dejun. Femeia s-a cazat la un hotel din Eforie Nord, unde a plătit nu mai puțin de 370 de lei pe noapte. Așadar, se aștepta la altfel de condiții și bineînțeles la o altfel de…mâncare. Turista a văzut condițiile nu tocmai bune din hotelul respectiv și a decis să împărtășească totul cu internauții. Totul după ce a avut o discuție aprinsă chiar cu patronul locației. Extrem de furioasă, femeie a povestit totul internauților.

Mesajul transmis de femeie pe internet

”Bună dimineața! Nu suntem genul de oameni care lasă recenzii proaste dar acum nu se mai poate. Am fost cazați la un Hotel din Eforie Nord, am vorbit cu doamna la telefon i-am spus că suntem 3 perechi + 1 copil de 3 ani. Totul bine și frumos, ne-a spus că acum în preț este inclus și micul dejun. Precizez că acum doi ani am mai fost la ei și nu aveau încă restaurant, îți găteai tu. Era perfect! Când mi-a zis că a crescut prețul dar este inclus micul dejun a fost perfect bucurând-ne că nu plecăm cu stomacul gol pe plajă. A fost totul perfect pana ne-am dus dimineața să mâncam. Un mic dejun (cel din poza) de nu aveai ce să mănânci. Același mic dejun a fost toate cele 4 zile (astăzi schimbase în loc de ou și crenvurști a pus cașcaval pane).

A doua zi m-au anunțat ca, copilul nu primește mic dejun deoarece nu am plătit pentru el. I-am spus domnului „patron” care era foarte arțăgos, s-o pus pe ceartă că nu mi se pare normal. Eu am plătit exact cât mi-a zis soția dansului pe cameră. Bineînțeles, a început să țipe la mine de față cu toată lumea „atât ai plătit, atât mănânci”. Este ultima oară când mai calc la ei.

Am primit același mic dejun în fiecare dimineață, ajunsesem să îmi vină să vomit când vedeam aceeași mâncare. Am fost în multe locuri cu soțul si copilul dar niciodată nu am plătit extra pentru el. Plăteam camera cât era și acolo aveam inclus. Sunt eu prea sensibila și am așteptări prea mari? Era sezonul legumelor. Putea pune frumos roșii, castraveți, măsline etc. De condiții nu mai vorbesc, afară vopsit gardul și înăuntru-i leopardul. Apa la toaleta nu mergea, furnici în camera. Ce-i drept e frumoasa piscina dar sunt totuși atâția bani pe o noapte pentru niște condiții vai de mama lor”, este mesajul femeii, postat pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini