Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! Cum au fost păgubiți de 15.000 de lei Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Incredibil! Cum au fost păgubiți de 15.000 de lei Gabriela Cristea și Tavi Clonda

La lumina lumânării, Tavi Clonda a împărtășit o întâmplare din viața sa pe care a vrut să o facă auzită. Nu este vorba de o cină romantică, după cum ne-a obișnuit cu gesturile sale romantice, ci de un moment foarte neplăcut din viața sa. A fost păgubit cu nu mai puțin de 15.000 de lei, bani pe care speră să-i recupereze în cel mai scurt timp.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc, dar evenimentele nefericite se pare că nu-i ocolesc nici măcar pe ei. Locuiesc împreună cu fetițele lor într-o casă în București, pe care au construit-o chiar ei.

Încă de la începutul relației, cei doi și-au dorit să aibă propriul cămin, construit întocmai după dorințele și nevoile lor. Chiar dacă nu erau căsătoriți în acel punct, au muncit împreună și și-au ridicat casa de vis, a cărei valoare a fost estimată la 200.000 de euro.

Cum au fost păgubiți de 15.000 de lei Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Este vorba de o vilă modernă, spațioasă, cu o curte pe măsură, care le permite Gabrielei și lui Tavi să aibă o viață de familie după cum și-au dorit mereu. Au avut mare grijă să o mobileze și să o utilizeze cu tot ce au nevoie, însă în urmă cu un an au fost păgubiți cu nu mai puțin de 15.000 de lei.

Din cauza condițiilor meteorologice, zona în care cei doi locuiesc se confruntă cu probleme în ceea ce privește furnizarea de electricitate. Astfel, toate electrocasnicele din casă s-au ars, iar ei au fost nevoiți să le înlocuiască și să suporte costurile aferente.

„Acum două săptămâni a fost iarăși o furtună, mi-a mai ars diverse lucruri prin casă, dar nu asta este problema. Anul trecut în pandemie, vă spun așa pe scurt, chiar când începuse prin aprilie, a căzut curentul și mi-a ars cam tot din casă, însemnând cuptoare, televizoare, nenorociri! Am făcut plângere. Au venit să constate lucrurile.”, a relatat Tavi Clonda.

Tavi Clonda vrea să ia măsuri neapărat

Este vorba de toate electrocasnicele din casă, care în acel moment erau în priză. Toate s-au ars, iar valoarea bunurilor stricate este una foarte mare. Acest incident i-a făcut pe Tavi Clonda și pe Gabriela Cristea să depună o plângere la furnizorul lor de electricitate, dar și să-și regândească deciziile.

Cei doi nu intenționează să mai suporte asemenea incidente, așa că au decis să se mute de la furnizorul lor la altul, care să le asigure serviciile necesare și siguranță. Cazul lor nu este izolat, deoarece și vecinii lor au trecut prin situații asemănătoare, însă ei nu sunt dispuși să-și mai sacrifice liniștea căminului și bunurile costisitoare pe care le au în locuința lor.

„Toți acumulatorii, de la lanterne la orice aspiratoare de mână, orice era în priză și neaprinse mi s-au ars. Paguba a fost undeva pe la, ca să zic eu, 150 de milioane, 15.000 RON sau mai mult. Ușile de la garaj, mașinile de spălat…e mai mult de 15.000 RON[…]. Oricum jumătate de stradă merge, jumătate nu. Nu se poate așa ceva de la o simplă adiere de vânt.[…]. Mă voi transfera foarte urgent și voi face plângere. Aveți grijă ce furnizor electric vă luați. Mai bine vă luați o eoliană! ”, a mai povestit soțul Gabrielei Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: