Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil, dar adevărat! Cum a putut o pătură uitată într-un dulap să îi schimbe viața unui bărbat. A devenit milionar peste noapte

Incredibil, dar adevărat! Cum a putut o pătură uitată într-un dulap să îi schimbe viața unui bărbat. A devenit milionar peste noapte

GALERIE FOTO (2)

Un bărbat a trăit șocul vieții sale! Trăia de pe o zi pe alta, dar devenit milionar peste noapte, după ce a găsit o pătură uitată într-un dulap!

Și-a pierdut un picior într-un accident de mașină, era șomer și ajunsese să-și trăiască viața de pe o zi pe alta, însă ce urma să i se întâmple nu avea niciodată să creadă. Povestea bărbatului pare desprinsă din filme. Pare incredibilă, dar este real trăită și presărată de emoții uriașe.

Cum a putut o pătură uitată într-un dulap să îi schimbe viața. A devenit milionar peste noapte

Este povestea lui Loren Krytzer, care trăia cu 200 de dolari pe lună. Viața bărbatului s-a schimbat pentru totdeauna după ce a dat peste o pătură uitată într-un dulap. Din fericire pentru el, nu este vorba de orice pătură. Ci despre o pătură Navajo din anii 1800, care stătea în dulapul lui de mai bine de 7 ani.

Obiectul textil avea o valoare uriașă! Pătura valora în jur de 1,5 milioane de dolari. Așa se face că bărbatul șomer a intrat în casa de licitații sărac și a ieșit milionar!

Însă pe cât de repede a câștigat banii, pe atât de repede a constatat că îi poate pierde. Kytzer și-a folosit cea mai mare parte din averea nou-câștigată pentru a-și cumpăra două case în California. Dar îl costă aproximativ 10.000 de dolari pe an doar din asigurări și impozite pe proprietate.

Mai mult, i-a fost întreruptă și indemnizația de handicap, așadar Krytzer trebuie să se mute într-un loc unde costurile vieții sunt mai mici pentru a mai rămâne cu ceva bani în buzunar.

„Suntem impozitați până la moarte aici, nu îmi permit”, spune el. „Sunt din California, am crescut aici, dar fără să muncesc este greu să supraviețuiești.”, a explicat Kytzer.

Bărbatul și soția lui caută acum să-și vândă casa și să se mute în nord, în Idaho, unde taxele nu sunt la fel de mari.

Ce s-a întâmplat după ce a vândut pătura la licitație

Au apărut și dramele în familie, la scurt timp licitația în urma căreia i-a revenit suma fabuloasă pe o pătură uitată.

Krytzer a primit telefoane de la rude foarte îndepărtate, cu care nu mai vorbea de ani de zile și care doreau acum parte din câștig. Mai mult, propria soră a amenințat că îl dă în judecată. Iar toate aceste noi probleme i-au provocat atacuri de anxietate. Dificilă a devenit și relația cu copiii săi.

„Când am primit prima dată banii, i-am ajutat. Dar acum, am investit banii, nu mai am să le dau. Și ei spun: <<Ai milioane de dolari, ești egoist>>”, a povestit Krytzer, într-un interviu pentru CNBC.

Cu toate acestea, Kryzter a încercat să lase în urmă tot ce a fost negativ. A cheltuit și a făcut investiții cu înțelepciune. Însă cel mai important, și-a permis o viață la care nici n-ar fi visat atunci când trăia cu doar 200 de dolari pe lună, după ce achita chiria.

Kryzter a plecat într-o croazieră în Mexic cu soția și fiicele sale, și-a cumpărat un Dodge Challenger SRT8 din 2012, de la celebrul atelier mecanic West Coast Customs din emisiunea „Pimp My Ride” de la MTV.

„Nu am avut niciodată așa ceva, așa că mi-am dorit o mașină frumoasă și am făcut-o, mi-am cumpărat una”, s-a bucurat bărbatul după ce și-a văzut automobilul. Mai mult, bărbatul spune că banii nu l-au schimbat, ci viața a devenit puțin mai ușoară pentru el, după ce a găsit pătura uitată în dulap.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: