Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! Gigi Becali, unul dintre pensionarii de lux ai României. Patronul FCSB încasează venituri extraordinare

Incredibil! Gigi Becali, unul dintre pensionarii de lux ai României. Patronul FCSB încasează venituri extraordinare

Gigi Becali încasează una dintre cele mai mari pensii din România! Chiar dacă nu s-a angajat la clubul pe care îl patronează de 20 de ani, FCSB, Gigi Becali s-a asigurat pentru bătrâneţe.

Omul de afaceri primeşte lunar o sumă consistentă din pensia privată pe care o primeşte. El anunţa anterior şi că urmează să încaseze 2.500 de euro lunar numai din pensia de europarlamentar. La această sumă, se adaugă pensia de la statul român.

45.000 de euro pensie, dintr-o pensie privată

Gigi Becali a început în anul 2008 să cotizeze lunar 50.000 de euro la un fond privat de pensii din România! Dacă Becali nu a întrerupt până acum această cotizație, el încasează lunar 45.000 de euro pensie. Va putea beneficia de această pensie privată timp de 30 de ani.

Latifundiarul încasează şi pensie de la statul român. El nu ar avea însă o pensie consistentă de la stat, având în vedere că nu şi-a putut încheia mandatul de parlamentar pe care l-a avut.

A pierdut bani că a făcut închisoare

Finanțatorul din Pipera a fost ales deputat în Parlamentul României în 2012, dar a fost condamnat definitiv la închisoare în 2013, ceea ce i-a mai „tăiat” din pensie, conform legii.

Altfel ar fi fost eligibil pentru o pensie de stat de circa 4.000 de euro, având în vedere că decizia CCR de la finalul lunii noiembrie a acestui an a fost că foştii şi actualii parlamentari rămân cu pensiile speciale.

Averea lui Gigi Becali, estimată la 325-425 milioane de euro în 2022.

Altfel, aproximativ 50 de persoane s-au adunat în fața palatului lui Gigi Becali, în speranța că patronul roș-albaștrilor le va da bani, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani.

De această dată, cei prezenți au avut o surpriză neplăcută: Gigi Becali nu i-a băgat în seamă și după dialogul cu jurnaliștii a închis porțile palatului, fără să le dea vreun ban.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: