Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Incredibil! La 77 de ani și-a prins soțul la amanta de 84 de ani. Ce a pățit nevasta bărbatului

Incredibil! La 77 de ani și-a prins soțul la amanta de 84 de ani. Ce a pățit nevasta bărbatului

_La 77 de ani și-a prins soțul la amanta de 84 de ani

Incredibil! La 77 de ani și-a prins soțul la amanta de 84 de ani. O femeie din Pomârla, județul Botoșani, a avut parte de o situație cumplită. Octogenara l-a prins pe soțul ei la amanta de 84 de ani, iar situația s-a transformat într-un adevărat scandal. Furios, bărbatul s-a răzbunat pe soție.

Incredibil! La 77 de ani și-a prins soțul la amanta de 84 de ani. Ce a pățit nevasta bărbatului

O femeie din Pomârla, județul Botoșani a trecut printr-o experiență groaznică. La vârsta de 77 de ani, aceasta și-a prins soțul la amanta de 84 de ani. Șocată, aceasta le-a cerut explicații celor doi, iar bărbatul furios, s-a năpustit asupra soției și a lovit-o. SOția trădată susține că și-ar fi prins soțul, în vârstă de 80 de ani, în timp ce se întorcea de la o vecină, despre care susține că i-ar fi amantă. Supărată foc că partenerul ei a trădat-o, femeia a început să îi reproșeze infidelitatra, iar acesta și-a ieșit din fire și a lovit-o.

Ulterior, femeia a fost dusă la spital unde a primit îngrijiri din partea medicilor. Se pare că furia bărbatului a fost prea mare, deoarece bătrâna a avut câteva fisuri la nivelul coastelor. Aceasta a rămas internată sub supravegherea medicilor. „Examinările radiologice au evidenţiat câteva fisuri la nivelul coastelor. Femeia a rămas internată iar evoluţia ei este favorabilă”, a declarat un medic dorohoian pentru monitorulbt.ro.

Un bărbat a aflat printr-un SMS de la soție că de doi ani îl înșală

Un bărbat a aflat că este înșelat de soție printr-un SMS primit de la aceasta. După ce a aflat că este trădat, bărbatul a vorbit cu soția sa prin mesaje, iar discuția a devenit virală în mediul online. Deși femeia îi cere scuze, acesta îi spune că nu mai poate fi cu ea.

Cu toate astea, femeia îi spune cu cine l-a înșelat timp de doi ani, dar îi scrie greșit numele. Scuza pe care tânăra o oferă este că soțul ei era plecat mereu la muncă iar ea se plictisea. La rândul lui, bărbatul îi spune că o va da afară din casă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: