Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! O femeie s-a ales cu 3 pui de rață, după ce a cumpărat ouăle din supermarket

Incredibil! O femeie s-a ales cu 3 pui de rață, după ce a cumpărat ouăle din supermarket

GALERIE FOTO (6) Incredibil! O femeie s-a ales cu 3 pui de rață, după ce a cumpărat ouăle din supermarket

Incredibil! O femeie s-a ales cu 3 pui de rață, după ce a cumpărat ouăle din supermarket. Atunci când te duci și cumperi ouă din comerț nu te gândești că există posibilitatea să te alegi cu pui sau rațe. Ei bine, o femeie a avut parte de o experiență unică după ce a cumpărat ouă de la supermarket. Ulterior, din acestea au ieșit 3 pui de rață.

Incredibil! O femeie s-a ales cu 3 pui de rață, după ce a cumpărat ouăle din supermarket

O femeie din Yorkshire a avut parte de o experiență inedită după ce a mers la magazin să cumpere ouă. Deza de 31 de ani a cumpărat ouă din comerț, iar după ceva timp au eclozat. Aceasta a vrut să îi testeze noul incubator pe care îl cumpărase pentru a crește papagali. Deza Empson și-a comandat online un incubator pentru a crește peruși. A vrut să își testeze incubatorul și vadă dacă poate vedea în interiorul unor ouă, motiv pentru care a cumpărat niște ouă din magazin. După 5 zile de incubator, Deza a văzut vene dezvoltându-se în ouă, iar mai apoi a putut vedea formele rățuștelor crescând. Puii de rață au ieșit din coajă câteva săptămâni mai târziu, iar femeia le-a dat nume fiecăruia dintre ei, River și Dusk venind pe lume pe data de 11 iunie, iar Daisy o zi mai târziu.

Cei trei pui de rață iubesc să se scalde în apă, iar Daisy pare extrem de atașată de Deza și o urmărește la fiecare pas. Femeia vrea să o păsteze pe Daisy, dar River și Dusk vor locui cu vărul ei. ‘’Sunt drăguți. E atât de nebunesc. Mă urmăresc peste tot. „Când i-am văzut pentru prima dată mișcându-se cu greu îmi venea să cred. Am fost de genul: `O, Doamne. O să am niște rațe!` Legătura mea cu Daisy este cu adevărat specială. Plânge după mine tot timpul. Cred că este atât de atașată de mine pentru că a trebuit să o ajut și a eclozat ultima. Nu îmi pot imagina acum că altcineva ar fi putut să o cumpere și să o mănânce’’, a spus Deza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: