Redactia.ro
Home » Monden » India, cucerită de Iulia Vântur. Carieră solidă în industria muzicii: „Dragii mei, sunt încântată…”

India, cucerită de Iulia Vântur. Carieră solidă în industria muzicii: „Dragii mei, sunt încântată…”

Iulia Vântur, fosta prezentatoare din România, s-a mutat în India în anul 2012 unde povestește că și-a găsit locul și menirea alături de cel care îi este suflet pereche. Abdul Rashid Salim Salman Khan, partenerul de viață al Iuliei Vântur este actor, producător, dar și cântăreț . La frumoasa vârstă de 41 de ani, îndrăgita prezentatoare TV și-a construit o carieră solidă în India în lumea muzicii și este foarte îndrăgită de public.

Iulia Vântur, celebră în India

Iulia Vântur a susținut de multe ori că își dorește să devină mămică, dar pentru moment pune pe primul loc cariera. Astfel și-a văzut visul cu ochii, devenind cântăreață și reușind să-și construiască un nume sonor în India. Aceasta a anunțat că va lansa o piesă nouă, astăzi.

„Dragii mei, sunt încântă de noul meu cântec. Iată prima poză. Experimentați dragostea împreună cu noi, cu mine și Arjun Kanungo cu piesa „TeraThaTeraHoon”, a fost anunțul făcut de Iulia joi, iar în urmă cu puțin timp le-a dezvăluit fanilor că piesa a fost lansată și poate fi ascultată. „Iubire..Melodia a fost lansată. Tera tha tera hoon”, a dezvăluit Iulia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

Și Salman Khan o susține pe Iulia în tot ce face. El a făcut publice câteva imagini din videoclipul partenerei de viață, alături de mesajul: „Lăsați-vă cuprinși de dragoste Arjun Kanungo și Iulia Vântur în TeraThaTeraHoon”.

Turneu muzical în SUA

Iulia Vântur este acum într-un turneu muzical, în SUA. Aceasta a vorbit într-un interviu pentru presa din India că își dorește să iasă din umbra lui iubitului ei și să fie recunoscută și pentru talentul ei, nu numai pentru asocierea cu unul dintre cei mai faimoși actori de la Bollywood. A mai precizat importanța de a se implica în acest proces, deoarece vrea să demonstreze publicului că se poate evidenția ca artist.

Când va merge în fața altarului

Iulia Vântur a fost întrebată de un fan „când vor merge cei doi în fața altarului”:

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit”, a spus Iulia, continuând: „Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a mărturisit Iulia.

Slaman Khan, despre căsătorie

De asemenea, Slaman Khan a vorbit despre căsătorie într-un interviu pentru Bombay Times:

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.”, a spus actorul.

Iulia a mai povestit într-un interviu mai vechi că nu se mai vede căsătorită, dar își dorește foarte mult un copil:

„Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a mărturisit Iulia Vântur.semenea, românca este foarte apreciată de către fanii renumitului protagonist de pelicule indiene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: