Redactia.ro
Home » Știri » Indicația clară pe care Prima Doamnă i-o dă designerului Eli Lăslean atunci când îi creează rochiile: ”Îmi atrage atenția de fiecare dată”

Indicația clară pe care Prima Doamnă i-o dă designerului Eli Lăslean atunci când îi creează rochiile: ”Îmi atrage atenția de fiecare dată”

GALERIE FOTO (2)

Prima Doamnă a României a atras atenția în prima zi de școală cu o ținută de-a dreptul superbă, tocmai de aceea din ce în ce mai multe persoane au dorit să știe cine se află în spatele acestei piese vestimentare. Designerul Eli Lăslean a reușit și de data aceasta să pună în valoare trăsăturile lui Carmen Iohannis, oferind mai multe detalii despre ținutele acesteia.

Nu mai este niciun secret faptul că soția lui Klaus Iohannis este în majoritatea timpului foarte bine îmbrăcată, iar echipa de designeri pe care a angajat-o nu ratează nicio ocazie în care să o transforme pe Prima Doamnă într-o adevărată vedetă. Nici prima zi de școală nu a fost o excepție anul acesta.

Ce cerință drastică are Prima Doamnă de la designerul său

Eli Lăslean a mărturisit că nu este pentru prima dată când Carmen Iohannis îi cere să îi creeze o ținută pentru un eveniment atât de special. Totuși, există o cerință pe care trebuie să o respecte de fiecare dată, și anume să folosească o linie cât mai simplă, fără să încarce prea mult piesa vestimentară.

„Nu este pentru prima dată când Prima Doamnă a României alege să poarte în prima zi de școală o ținută creată de mine. În ultimii 7 ani, am avut bucuria și onoarea de a crea pentru doamna Carmen Iohannis zeci de ținute, pentru diverse evenimente, de la începerea școlii și până la întâlnirile oficiale ale Președintelui României.

Anul acesta, Prima Doamnă a ales o rochie de culoarea aqua vivace, dintr-un brocard cu elastan. Prima Doamnă preferă, întotdeauna, o linie simplă, îmi atrage atenția de fiecare dată. Această rochie a fost realizată exact în acest sens.

Am abordat o simplitate studiată și o linie clasică, așa cum îi place Primei Doamne. E propunerea mea. I-am propus două ținute, iar aceasta a fost ținuta aleasă”, a povestit Eli Lăslean.

Care este povestea rochiei purtată de Carmen Iohannis în prima zi de școală

Designerul care de-a lungul carierei sale a avut ocazia să creeze obiecte vestimentare pentru multe vedete din România a explicat care este semnificație culorii rochiei purtate de Carmen Iohannis în ziua în care a fost alături de elevii săi din Sibiu. Albastrul este o culoare pe care soția lui Klaus Iohannis o poartă regulat în diferite momente, tocmai de aceea se încearcă în permanență o diversificare a nuanțelor.

„Este o culoare care invită la optimism, la seninătate, la bucuria de a trăi. Este un aqua vivace, calm și puternic, în același timp. Este un brocard, cu elastan, care se așează frumos pe siluetă. Nu este pentru prima oară când Prima Doamnă alege să poarte nuanțe de albastru, de la bleu ciel, până la albastru intens, royal, dacă mă gândesc la ținutele pe care i le-am creat cu ocazia vizitei Papei, la ținutele purtate a Zilele Europei, la vizita în Statele Unite și întâlnirea cu președintele Trump.

Mie, personal, mi-au plăcut toate ținutele pe care i le-am făcut, dar, dacă mă întrebați, este cea pe care a purtat-o la întâmpinarea Papei Francisc”, a declarat Eli Lăslean pentru Wowbiz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: