Redactia.ro
Home » Monden » Inevitabilul s-a produs. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au dat nas în nas la un restaurant. Cum a decurs „dulcea revedere”

Inevitabilul s-a produs. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au dat nas în nas la un restaurant. Cum a decurs „dulcea revedere”

Era și normal să vină momentul în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să dea ochi în ochi fără a stabili o întâlnire. Totuși, cei doi frecventează aceleași cercuri de oameni, dar și locații! Iată cum s-a produs inevitabilul, dar și cum au reacționat cei doi la „dulcea revedere”!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au dat nas în nas la un restaurant

Gând la gând, am putea spune! Aparent joi, atât impresara cât și antrenorul au ajuns să ia masa în oraș în aceeași locație. Laurențiu Reghecampf și-a dat întâlnire cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, la o terasă din parcul Herăstrău, pentru a lua prânzul și a vorbi probabil despre viitorul echipei din Bănie care în acest sezon a avut parte de prea puține câștiguri. Iată că la același restaurant din zona de Nord a Capitalei, fosta parteneră de viață a antrenorului și-a făcut apariția.

Cum a decurs „dulcea revedere” dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Când a văzut-o pe aceasta, Reghe a hotărât să încheie discuția și a plecat rapid din locație. Acesta s-a urcat în luxosul său Rolls Royce-ul și a evitat orice interacțiune cu Anamaria Prodan.

Impresara a avut și ea o apariție de senzație, aceasta a parcat Ferrari-ul pe care îl conduce. Imediat după plecarea lui Reghe, aceasta nu a ezitat să se așeze la masă cu Mihai Rotaru care este vechi prieten cu amândoi.

Anamaria Prodan : „S-a ridicat de la masă și a plecat când m-a văzut”

Anamaria Prodan a mărturisit ulterior cum a decurs întâlnirea și a povestit că nu au schimbat nici măcar o vorbă:

„Ne-am văzut, când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brate. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce, a murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există.

Și, sincer, chiar nu știu ce a discutat cu Mihai, Rotaru este prietenul meu, este omul cu care l-am pus în legătură…. Poate se milogeste pentru clauză, habar nu am.

Nu aveam ce să discutăm, cred că Reghe trebuie să se bucure de restaurantele din Craiova, aici, în București, e mai complicat. El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea ce să stea acolo.

Eu și Mihai, repet, suntem prieteni, nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine. El are treaba cu femei, cu amante, nu cu fotbalul”, a declarat Anamaria Prodan, pentru „FANATIK”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: